Ecochicas

Födelsedag!

Idag fyller jag år. Jag och George Michael. Bland annat. Även min gamla skolkompis Calle Schönell slog det mig just.
Blev uppvaktad av familjen i morse. Klassiskt med frukost på sängen. Så när som på födelsedagshatten då som ska bäras med en äran. Vem
som introducerade detta i familjen bör uteslutas asap….
Alldeles för många ljus i tårtan för övrigt så den hoppar vi helt sonika över…. Mannen är ju inte direkt morgonpigg och tjejerna vill verkligen äta vid 07.00 tiden så det höll på att bli lite av en situation där men mamma och mannen lufsade in vid 08.00 och då var jag helt slut efter att ha underhållit tvillingarna med alla tänkbara medel utom mat och dessutom sovit räv. Men det gick bra!

Rufus som precis har förstått innebörden av att fylla år (=paket i hans värld) är så exalterad över min födelsedag så han studsade upp redan runt midnatt i går och sa ”Grattis mamma! Jag är bäst!”. Också sa det smack och världens bästa lilla puss satt som en smäck! Jag tror han menade att det var jag som var bäst och inte han, men man vet aldrig så noga med Rufus.

Åkte in till Båstad och satt på Hotel Sand och jobbade framför brasan medan jag då och då blickade ut över havet och det här tröttsamma busvädret.
Och så träffade jag U. Hon är hemma från radiumhemmet nu och är också här nere i Skåne och bara landar.
Har ont, svårt att prata och äta men är vid gott mod och ser mycket piggare ut än när vi sågs sist. Att vi sitter där och skrattar åt hennes sjukt trista kostcirkel just nu (endast totalt slät soppa) och annat är en födelsedagspresent som heter duga!
Nu vaknas det god middag… Mums! Nedan har du en bild på 41-taggaren, blek och osminkad dagen till ära, men nöjd och väldigt tacksam över att vara frisk! />
20120625-183051.jpg

20120625-183332.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Stort grattis och tack för din underbara blogg!! Alltid lika roligt att följa ert liv varje dag och kunna jämföra med sitt eget underbara livskaos!

  2. Ulli

    Grattis i efterskott!!! Läser varje dag, men oftast från mobilen och då blir det inte av att jag kommenterar, men idag satte jag mig vid datorn och då är det lite smidagare att ”tycka till”

  3. Sara

    Grattis på födelsedagen!
    Tack för en bra blogg, är inne & läser varje dag, saknar ”dagens outfit” på tjejerna
    Kram

  4. Catarina

    Grattis på din dag…Trist med regnet bara som vi har här i Skåne,men man får göra bästa av dagarna.
    Stor kram

  5. Jenny

    Grattis tjejen! Hoppas du har njutit fast det är sådant skitväder i Skåne. Ja ja, Svensk sommar från sin allra bästa sida. Fira på några timmar till.
    Kram