Ecochicas

Näste man till rakning..

Vi har ju inte haft det helt lätt med våra barnflickor. Eller tur heller för den delen. Först var det Evi, sen Emeche och senare ikväll ska vi välkomna Nikoletta vars rum jag nu håller på och fejar i.
Vi har höga förhoppningar på henne. Hon kommer från Budapest = storstad. Det känns som om risken är minimal att hon ska vara typ rädd för diskmaskinen (Evi) eller tidigare främst ha färdats i häst och vagn (Emeche)

Nikoletta är 27 år och har varken barn eller pojkvän m.a.o så vill hon inte pipa hem så fort någon därhemma får typ huvudverk eller något annat.
Nikoletta vill lära sig svenska och stanna här. Bra start.
Sen att hon har bikinibilder på sig själv på Facebook får man väl ha överseende med. Själv skulle jag hellre skjuta mig än att lägga upp det…
Eftersom Ia, som hjälpt mig de senaste veckorna, har haft problem med sin tå och därför inte kunnat hjälpa till på en vecka så är Nikoletta alldeles jätte välkommen. Håll nu tummarna för att det här ska funka! Third time lucky och allt det där…

20120528-210939.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Lyllo er som har barnflicka, önskar så att vi också hade det.
    Hoppas ni blir nöjda med den nya tjejen och om hon någon gång känner för att passa fler barn vet ni var ni ska skicka henne 😉

  2. Tess

    Hej! Jag har läst din blogg i några månader. Den är verkligen rolig och läsa. Just att det handlar om 2 tvillingtjejer tycker jag är extra roligt eftersom jag själv brukar hjälpa till med tre små trillingtjejer.

    Kram…

    1. Loppi-Charlotta

      Hej och välkommen till bloggen! Tack för snälla ord! Vd är du för stjärna som hjälper till och passar trillingar?! Hur gör man?? Tar tacksamt emot all tips du ev. har!
      allt gott till dig!

      1. Tess

        Jag är en 19 årig tjej som alltid har tyckt om att hjälpa till att passa grannarnas barn. Eller vänners barn och det gör jag än i dag. Nu tar jag snart studenten och sen ska jag va barnvakt hos olika familjer under sommaren. Och sen ska jag så fort som möjligt läsa vidare till förskollärare.
        Tips har jag inte många. Lovar att skriva om jag kommer och tänka på något bra.