Ecochicas

Knarka på semesterbilder

Är det någon mer än jag som ”knarkat” på gamla sms och mail när det tagit slut med en kärlek?!
En direkt förödande aktivitet skulle jag vilja säga som bara förlänger lidandet. Men ändå kan man inte låta bli…märkligt!
Dessa tider är nu passé, istället så knarkar jag semesterbilder.
Inte lika destruktivt kanske men min själ får sig ett sting varje gång jag tänker på att jag förmodligen inte kommer att åka längre än in till stan de närmsta åren.
Jag vill SÅ gärna åka till New York eller tillbaka till Mallorca och hotellet Hospes Maricel där mamma, syrran och jag var en vecka förra året… Det var så sjukt härligt och jag lyckades verkligen njuta till 110%!
Att flyga med 3 st Wågert Kiss barn… Bara tanken svindlar… Flög med Rufus till Kreta när han var två år precis och det är snudd på det värsta jag gjort så nu har jag lite fobi för att flyga med våra barn som inte sitter still en sekund.
Och ska jag åka på Bamse klubbsresa igen så ska jag åka med en till familj. Tror det blir roligare!
Och se till så att barnen faktiskt platsar hos Bamse. Han var inte välkommen sist då han var för liten. Miss av mig…
Rufus grät en timme för han inte också fick en ryggsäck och sedan ville han aldrig krama Bamse mer, bara Vargen.
Trauma!
Här är bilder från Mallis…

20120328-075039.jpg

20120328-075146.jpg

20120328-075229.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    hej och grattis till er småtjejer, har själv 3 tjejer på 7 samt 5×2 år. Vi reste till Spanien i 2veckor när den stora va 2,5 år samt småtjejerna 8månader- den bästa semestern vi haft….. det bästa tipset jag kan ge dig med 3barn, fick våra tätt 21månader mellan, har varit mkt själv med dem det är rutiner rutiner…. och hålla benhårt på dem!! Och att ni har tjejerna synkade när det gäller mat osv. Lovar dig att du har igen det ; )) och va inte rädd för att resa- så länge ni har välling och gröt så klarar man sig långt och försök att hålla rutiner även borta. Lycka till, malin

    1. Loppi-Charlotta

      Jag är Rutinhäxa AB… men jag är nog mest rädd för att få utskällning på planet som hände sist. Man känner sig så himla värdels som mamma när folk tror att man inte har pli på sina ungar… jag verkligen gjorde ALLT för att få Rufus lugn men just då var det som förgjort… jag var verkligen HELT genomsvettig när vi landade och mannen var högröd i ansiktet och vi sa ”alrig mer” redan innan vi kommit till hotellet… men jag kanske ska omvärdera det hela. ska samla mod… allt gott! kram

  2. Jenny

    Vågar jag skriva att jag ska till Florida den 6:e? Utan man o barn dessutom;) wieeee!
    Förlåt;)
    Fast jag är som du, jag kollar alltid på gamla semesterbilder i drömmer mig tillbaka. Denna sommaren ska vi bila till Kroatien o Italien i 3 veckor, I can’t wait. Hella familjen längtar. Har aldrig gjort denna typ av semester m barnen förr, men dom e superladdade (7&9år gamla tjejer)
    Keep on dreamin, din tid kommer igen!
    Kram