Ecochicas

Plötsligt så händer det…

Precis när man är som tröttast och har för 100:e gången handen i godispåsen ( vräker i mig socker för att orka. Måste få ordning på detta problem… Jag har blivit helt obsessed av smågodis!) så säger det ”pling plong” på dörren och likt en fe så kommer det ett blombud med den här vackra skapelsen!
Tack fina Betty för de superfina blommorna (och chokladen som 2 minuter senare var borta!). Perfekt timing måste jag säga! Perfekt.

20120326-200128.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Hittade hit precis. Jättekul, för det får mig att minnas tillbaks när mina kids föddes. 🙂 Mina tvillingar kom i mars 2010. När vi kom hem från neo åt jag flera påsar godis om dagen, typ godis varje gång vi matade, dvs 8ggr per dygn i början. Men det var det som höll mig vid liv, att proppa mig full med godis/socker. Det blev lättare att orka då.

    Godisätandet minskades i samma takt som kidsen åt mer sällan, från 8 till 6 ggr per dag och sen 5 ggr per dag. Sen blev det bättre när de inte åt på natten, då åt inte heller jag godis på natten och det är lite lättare att skippa det på dagtid.
    Ännu bättre när sommaren närmade sig, ljusare och ljusare och behövde inte lika mycket godis varje dag 🙂

    Unna dig nu! Det är du värd och det går att ändra senare!!!

    1. Loppi-Charlotta

      Välkommen! Du har rätt – här ska det unnas… fredagsmys, lördagsgodis och söndags slappis kärver ju också en påse! allt gott!

    1. Loppi-Charlotta

      så sant… men jag äter verkligen för mycket och lite märkligt hetsigt tycker jag… det är som jag somnar ståeende annars… ska brörja med Lördagsgodis igen tror jag.