Ecochicas

Dyrt!

Har man tvillingar så här i början så 1/ man måste vara två 2/ man måste oftast stanna lite längre på BB. Denna kombo är hyfsat dyr har jag just insett och någon tvillingrabatt eller så kan man ju glömma. Det kostar 200:- i parkering per dygn, 250:- för mannen att bo/dygn + lunch och middag för honom varje dag. I runda slängar ca: 700:-/ dygn. Ta detta gånger ca: 6 nätter och det går loss på samma pris som en charter till solen. Fast detta är en stuntsumma om man lägger ihop allt vad hela vår resa har kostat vilket ger mig rysningar. Men så behöver jag bara slänga ett öga ner i den där lilla plastbaljan nere vid fotändan. Mina två guldtackor! Skulle såklart kunna betala det dubbla för dem igen…ser för övrigt ut som Alba säger ” no photos”! En lite diva?!

20120229-131803.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. finastina

    Så söta! 🙂
    Om jag inte minns helt fel så kan man få tillbaka pengarna genom sitt försäkringsbolag.
    Har själv aldrig gjort det då min man bara sovit kvar 1 natt med varje barn och jag bara har kostat 80:-/ dag eller något i den stilen så det har handlat om en sån liten summa totalt.

    Men jag har hört av andra som har utnyttjat den grejen just när det har handlat om lite större summor. Så kolla upp det är ett tips !: )