Ecochicas

Storebror

Igår ringde vi hem till Rufus för att berätta att nu hade han äntligen blivit storebror. Han satt och åt prinsesstårta och firade prinsessornas ankomst ihop med mormor! Han får inte riktigt ihop allt eftersom det var samma upplägg i förra veckan när en viss annan sessa kom till världen. Han är så omtänksam min lilla buskille och frågade: Gick allt bra mamma? Höll pappa din hand som han lovade? Goseplutt! Idag kom han till sjukhuset iförd en tröja som det stod ”storebror” på. Stolt som en tupp! Det första han frågade mig var: Mamma, kommer det fler bebisar? Du är ju så tjock! Sen åkte han upp och ner i sjukhussängen. Syskonen var han väldigt snäll emot tills vi skulle skiljas åt, då drämde han till plastådan där de ligger i och förklarade att de var orättvist att de fick stanna med oss men inte hann. Jag kan bara hålla med. Syrran var smart och började tala om tv spel i bilen, två sekunder senare hade han satt full fart mot nya mål.

20120228-193309.jpg

20120228-193330.jpg

20120228-193344.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.