Ecochicas

På väg på finlunch

Ska du verkligen gå sådär frågade Katarina. I randiga strumpor?! Och Lisa säger, ”du, jag bara måste ta en bild på dig. Vid byggbilen och allt”. What’s with all the fuzz säger jag bara!. Vi ska I väg på lunch med Disney on ice på Grand hotel och ja, det blev väl inte helt genomtänk i morse vad gäller outfiten ska erkännas.Gick ju upp vid fyra och jag får liksom inte på mig något. Provade ett par mammajeans men nähä det gick minsann inte. Har bara två lägen i det mesta. På eller av. Fick be om ursäkt till Emma på Disney. Super god och flott lunch hade vi dock! Tack snälla Emma! Och jag var snabb som blixten att gömma mina randiga strumpor i mina slitna ugg’s under bordet…

20120131-181003.jpg

20120131-181043.jpg

20120131-181101.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Loppi-Charlotta

    jaaa du – ibland är man inte sitt snyggaste jag direkt. Och du räkmackan – kan SÅ rekommendera den. Inte billig men ack så god!!

  2. finastina

    haha…känner igen det där. Till slut är man bara glad att man får på sig åtminstonde ett plagg i garderoben. 🙂

    Lyxig, sallad, ser supergod ut! 🙂