Ecochicas

Gnällig

Okej, jag måste få ur mej det: gravidgnället! Även om förra inlägget bar spår av det känner jag att det finns en hel massa kvar som liksom bara måste ut. Så – bear with me. Efter detta lovar jag att sluta gravvognälla (för som alla förstår, hoppas jag, känner jag mej egentligen så in i bomben lyckligt lottad över att alls kunna få barn – för andra gången, dessutom).

Dåliga grejer med att vara gravid (och nu hoppar jag över dom självklara prylarna som illamående och trötthet): Vadkramperna – paniken! Myrkrypningarna – obehaget! Kissnöden – sömndödaren! Blodbristen och järntabletterna – toaångesten! Bebisens bäckenstångande – snippsmärtan! Halsbrännan – kräkssmaken! Svampen – KLÅDAN! Hemorrojderna – KLÅDAN! Viktökningen – garderobssvackan, flodhästfeelingen och bröstchocken (en del gillar den, jag avskyr den).

Sådärja! Puh. Det var skönt. Men i rättvisans namn – det finns förstås en grej som är bra med att vara gravid (förutom det där med att det faktiskt resulterar i en bebis vad det lider): Matmoffandet. Först kan man ju spela ut cravingskortet rätt länge. Och så här mot slutet kommer kolhydratladdarkortet. Gotta love it. Hej igen, kopiösa mängder choklad, fikabröd och glass.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.