Ecochicas

Fostervattensprov

Är alldeles mör i kroppen efter helgens kurs i Dalarna på Bara vara – med det är lika fantastiskt varje gång att ta del av bekymrade ansikten som slätas ut och själar som får energi och liv igen. Varken energi eller ett obekymrat ansikte hade jag idag när det var dags att åka till Huddinge och göra fostervattensprov. Febrig och ont i kroppen dessutom. Har gjort sånt här prov tidigare och det är inte kul. Inte att det gör så ont med det är obehagligt och rejält jobbigt att behöva göra två prov dessutom. Nålen är typ 20 cm lång… Tvilling nummer två höll helt med mig – och gjorde helt sonika en kullerbytta när nålen gick in genom magen. Bu! Sen skred jag ut från Huddinge Sjukhus likt en Lucia (endast hårsnodd i håret dock) och la mig blickstilla i sängen i 1 dygn…

Kallelsen som legat och bränt i kalendern sedan augusti…
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.