Ecochicas

Goodiebags på väg!

Stavas det goodybag eller goodiebag? Blir aldrig riktigt klok på det där… Nu har jag packat ihop ett gäng som ska gå till våra härliga bloggvänner. De allra flesta som vi har kontakt med blir jätteglada och tacksamma för att få en fin låda fylld med fina saker och visa upp på bloggen. Men då och då dyker det upp någon otacksam jäkel… ”Tack för lådan, den var jättekul att få 25 nya, fina saker. Synd bara att plåstrena fattades i min låda, kan du skicka mig dessa så den är komplett?” Sådana mail gör mig galen. Trust me – det händer varje gång!

Goodiebags på väg!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej Emelie!

    En Dagispåse kan du beställa då dagispasen.se men tyvärr inga goodiebags… Vad jag kan tipsa om är att hålla utkik efter nästa We R Family-event (se all info på werfamily.se). Blir det några över så brukar vi skicka ut till vissa bloggare som inte har möjlighet att delta!

    Allt gott,
    Lisa

  2. alexandra mamma till Tove och pysen i magen

    herregud jag skulle bli sjukt glad för ett sånt där paket i min brevlåda.. goodiebags är ju den finaste gåvan man kan få.. 🙂

    snacka om att folk kan vara otacksamma.. jag själv kan inte ens förstå hur man kan skicka ett sådant mail. man ska ju vara grymt glad över att man får något..