Ecochicas

Hemmahörn

Doris lilla rit- och lekbord, det älskade Pippihuset och kapphängaren med ”sina känningen å jäskorna” på. Den rasande granna runda trasmattan med silverkant är från House Doctor.

Expedithyllan – hur bra är den inte? Sväljer massor med leksaker samtidigt som man kan sätta snyggepryttlarna på display i facken högst upp.

Finaste asken från Söstrene Grene i Köpenhamn toppar bokhögen i vardagsrummet.

Vårt sovrum har satts på undantag bra länge men nu så: nyinhandlade sängbord, Kartells Componibili, och lampor från Ikea. Sänggavel är in the making, en spånskiva i rätt mått står numera i garaget. Har dock frångått idén om att klä in den med vadd och tyg och skissar nu i stället på en variant som inkluderar en massa borrande, vit färg och snygga papper. Den som lever får (eventuellt) se slutet på den historien.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annakarin

    Tack flickor fina! Vi är nöjda. Och sänggavelspeppade (iaf jag). Lampan är inte ny men finns inte på hemsidan, såg jag. Kanske på väg ut ur sortimentet? Minns inte heller vad den hette.

  2. Kina

    Fin lampa. Är den nyinkommen?
    Åhh jag måste se till att nästa besök hos lisa inbegriper ett spontanbesök hos er.

  3. Anneli Ek

    Expedithyllor är SUPERBRA. Vi har tre här hemma och jag har fått flertal ”dagis” att inhandla denna relativt billiga men ack så funktionsdugliga möbel.
    Tror sänggavelprojektet blir supernice trots frångående av vadd och tyg 🙂
    Läckra sängbord.