Ecochicas

Nån slags könsneutralitet

Vi leker med lilla gosedjurshunden i soffan. En blöja (oanvänd) ligger bredvid. ”Vovven kissa!” bestämmer Doris och knölar ner vovven i blöjan. ”Ksssss.” När den är klar plockar hon upp den och granskar den noggrant mellan bakbenen. ”Ingen snippa”, konstaterar hon. ”Bara en snopp!”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Biggan

    Det var känslig info ni lämnar ut om barnen och mammorna i Lettland. Tycker ni ska ta bort sådant. Värna deras integritet!
    En del i Lettland studerar faktiskt svenska och kan språket mycket bra – och om inte kan folk använda Googles översättning.

    1. Katarina Bergegård

      ”Tack för dina synpunkter. Förstår hur du tänker och vi diskuterade detta innan vi bloggade. Vi var tydliga till barnhemmet innan vi kom att vi ville filma, ta bilder, ställa frågor och skulle skriva om det – vilket de har sagt ok till. Vi har skrivit om våra intryck och tagit med det som föreståndarinnan har förmedlat till oss och för oss var det viktigt att förmedla våra intryck så som vi har upplevt dem på ett autentiskt sett. Förhoppningsvis har detta inspirerat fler folk att hjälpa och uppmärksamma deras situation – vilket var resans syfte. Hoppas att detta förklarar hur vi tänker lite tydligare!