Ecochicas

Fyndat väggpynt

I vårt lilla hus, ni vet det där med charm och potential (hrmm), kommer vårt kid att få ett eget rum. Superkul – tycker i alla fall mamman (tvååringen verkar än så länge ha ha ganska dimmiga begrepp om det hela), som av detta skäl får anledning att secondhand-handla än mer pynt och plock och möblemang – fast nu anpassat till en minimänska!

En ursöt vit utdragssäng från Blocket inhandlades för ett tag sen, efter det har jag mest följt upp med piffiga prylar till väggarna.

Som de här:

Svantavlan i korsstygn, visst är den för hejig? Och ”kischekatten”, vars solkiga gamla ram byttes ut mot en ny från Ikea. De inramade mormorsrutorna härstammar från en gammal kudde, aporna som fajtas är en näsduk från min mammas gömmor och tax-hängaren – ja, den är nog bannemej ny.

Även den här

superfestliga bonaden är tänkt att ta plats i Druttans rum. En grön känguru! Ack ljuva (hallucinogena) 70-tal.

Den här lilla rödlätta samlingen

består av lite nytt och lite gammalt. Spegeln hittades på en gatuloppis i Vadstena i somras, två av tavlorna är fina vykort i nya ramar och den med text – WE LOVE DORIS – är gjord av små skumplastbokstäver från Panduro.

1 december hoppas vi flytta in i huset, förresten. Håll tummarna för att det finns till exempel en duschkabin, ett kök och varför inte lite rinnande vatten på plats då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.