Ecochicas

Traditioner

Rufus är modig och åker "bebis-frittfall".

Som den kräfta jag är så gillar jag traditioner i alla former. Jag säger säkert flera gånger i veckan ”det här var så trevligt, det måste vi göra till en tradition”. Ja, varför inte? En tradition jag är uppväxt med är att åka på Tivoli i Danmark. Älskar det stället. Så vackert. Och romantiskt. Speciellt romantiskt kan jag väl inte säga att det visade sig att vara men himla kul var det. Tills vi fick inbrott i bilen men krossad ruta och mannen ställde sig och skrek ”jag haaaaatar Köpenhamn”. Stackars danskan i bilen bredvid var blixtsnabb in i sin bil och åkte i väg med en rivstart. Just den saken ska vi inte göra till en tradition.

Rufus var sur att han inte fick åka på den stora giraffen.

Åka gammeldags karusell. Tror jag får bli en tradition!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.