Ecochicas

Semester = halleluja!

Semester

Känns snudd på overkligt. Att vi ska ha semester. Fyra. Hela. Veckor. Haja! Förra året blev det ju inte mycket semester, då var vi mest på lagret i Bromma. Plåtade och skrev annonstexter tills vi var gröna i ansiktet. Den här ”terminen” har varit jättekul! Kändes mycket lättare än i höstas. Nu har vi arbetat upp en massa saker.

Men sammanfattningen låter ungefär så här: Hårt jobb, ”tänk att vi får hänga med dom”, många sena kvällar, frustration, ”yes, nu fick vi till det!”, ta nya tag, utveckla hit, finslipa dit, ett litet framsteg, ett litet till och sedan ett bakslag.

Hösten ska bli intressant. Och vi behöver alla tips, råd, inspel, kärlek och pepp vi kan få av just DIG som läser detta. Kom igen nu – dina ord är viktiga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.