Thailand T/R på ca 15 minuter!


Screen shot 2010-12-29 at 7.09.58 PM

Idag lagade jag Pad Thai till middag! Kycklingfilé med äggnudlar – så gott, och enkelt!

Man delar bara kycklingfilérna i bitar, fräser dom tillsammans med lite olja, klyftad gullök, vitlök, böngroddar (dom är så härligt crunchy) och skivade morötter (och eftersom jag gillar stark mat använde jag en hel del chili också) Medans kycklingen får en fin färg kokar man upp vatten och tar sedan av kastrullen från plattan när man lägger ner nudlarna.

Nudlarna skall sedan svälla i ca 5 minuter. Kläck två ägg och blanda ner dessa under omrörning i kycklingen, häll av vattnet från nudlarna, häll ner nudlarna i stekpannan med kycklingen, tillsätt böngroddarna (dessa skall bara bi varma) häll över Pad Thaisåsen och rör om – klart!

På såspåsen står det att man ska ha i vitkål och även nötter, men jag hade varken eller hemma och det funkade fin ändå. Man tager vad man haver, och det man gillar helt enkelt!

IMG_4237


Pöss


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rosvgen

    Så gott!! Om det inte vore för att jag nyligen kommit hem från Thailand ;) så nu får det nog gå ett bra tag tills det blir något liknande hemma hos oss igen! Men mat tips är alltid välkommet!! Kraam

  2. emeliecabezos

    vi gjorde också supergod kycklingwok i förrgår, med fisksås, ostronsås o massa koriander o färska grönsaker mmm så gott det är!!!! ja visst var båda fina men känns skit att man inte kan klä sig sexigt längre :( men nästa sommar då jävlar!!! men då är det säkert du som är en tjockis istället :D fransarna sitter kvar, men man tappar ju endel hela tiden. men det är fortf många kvar. eg borde jag fylla på dem nu men vet inte om jag ska göra det.. ska fundera nån vecka till! hoppas allt är bra med dig! kram