Pontus by the Sea´s smöriga (och smarriga) dragonbönor!

IMG_2413

Du behöver (2 pers):

200 g vita bönor (Coco Blanc eller vanliga stora vita bönor)

5 dl hönsbuljong

50 g smör

Champagnevinäger (eller vitvinsvinäger)

Färsk dragon

Salt & peppar

Gör så här:

Koka bönorna i hönsbuljongen enligt anvisningarna på paketet (OBS skall blötläggas i 8 timmar. Det missade vi så vi fick köpa bönor på burk)

Häll av överflödig vätska

Tillsätt smör, hackad dragon, salt & peppar

Smaka av med champagnevinäger (vi använde vanlig vitvinsvinäger)

Servera med riktig korv – vi åt Taylor and Jones Salsiccia och Smoked beef with jalapenos and thyme.

Supergott & enkelt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.