Dinnertime!

Fy fasiken vad skönt med en liten tupplur såhär på eftermiddagen! När alarmet väl ringde var det nära att jag klickade på snooze, men jag stålsatte mig och klev upp och började med middagen.

Det börjar arta sig i ugnen, Eddie fixar en sås med skyn som blev över. Jag tror att jag kanske, kanske hade i aningens för mycket honung, men det blir nog bra. Återkommer med smakrapport!

Screen shot 2011-06-07 at 6.00.43 PMKycklingfilé, olivolja, honung, citron, oregano, salt & peppar! Gör en superenkel sås och blanda ner matlagningsgrädde i skyn som blir över i en kastrull!  Servera med sallad och jasminris. Bon appetit!

Pöss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deer

    Svar KajsaKavat:

    Verkligen okomplicerat! Jag har en vanlig hederlig ugn och körde på 220 grader i ca 40 minuter, filéerna var lite frysta fortfarande. Ta ut efter ca 35 min och kolla så att de är genomstekta :) På tinade/färska filéer skulle jag tippa på 20-30 minuter!

    Lycka till!

    Kram

  2. kajsakavat

    Såg ut som en okomplicerad smarrig middag att tillaga, precis vad jag vill ha :-D vilken temp och tid i ugnen ungefär?

  3. Deer

    Hej Andrea! Mitt efternamn på finska (mamma är finsk), blir Deer på engelska, så enkelt är det :)

    Jag är 30 år och jobbar med ekonomi och marknadsföring inom modebranschen!

    Kram :)

  4. Andrea

    Hmm… det har jag undrat länge men aldrig tänkt på att man kan fråga:) Vad betyder det? Har fortfarande inte fattat.. och så undrar jag också hur gammal du är och vad du har för jobb? :)

  5. minisoutfit

    Det slog mig precis vad deer är för något. Haha har ju kommenterat något om det innan utan att ha fattat ;)
    Ha en fin kväll!