Lugn dag

Idsg har vi haft en skön hemmadag. Jag väntar fortfarande på Buffalon (som i detta nu lämnar Malmö – whoop) och jag är lite begränsad med bärselen (BabyBjörn ONE). Vill inte åka för långt. Tog mig faktiskt in till stan för en lunch igår, buss hela vägen, och det gick bra. Zoe var supernöjd men jag fick lite ont i ryggen. Anyhow. Till föris fram och tillbaka funkar den dock kanon.

Jag var hos läkaren med Zoe i morse. Hon har hostat sedan dopet och i och med att H fick kortison mot sin hosta ville jag bara kolla upp henne lite extra. Hon mår bra. Äter och är precis som vanligt, men ändå. Doktorn sa att det inte var någon fara, att hon inte kunde höra något konstigt på lungorna. Skönt.

Vid 10 kom Maja hit med Betty och Ethel och hjälpte till att rensa kakfaten från i lördags. Nu är alla kakor och muffins puts väck! Äntligen :) mitt nya, nyttiga liv startar imorgon. Har inte ätit frukost eller lunch sedan fredags typ… Bara massa skräp!

När Maja & co gick passade jag och Z på att bada och sedan sov vi i nästan 2 timmar. Underbart skönt och behövligt. Nu sover alla redan för natten, till och med Eddie, och jag ska krypa ner under täcket också. Imorgon ska vi fixa pass till Zoe. Spännande! Puss & natti natt

20140617-203845.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara M

    Spännande med ny vagn! Ska också byta ut donkyn mot Buffalon. Hur mycket betalde du för Buffalon och vilken site köpte du den via? Ha det gott!

Comments are closed.