Zzzz

Jag gick och lade mig med Zoe vid 13 och somnade. Innan det hann jag med både bad och hårinpackning. Zoe låg glad och nöjd på badrumsgolvet i sisådär 20 minuter. Höjden av lyx alltså!

Klockan 13.30 ringde någon på dörren, så då vaknade jag till men gick inte upp och öppnade. Vem kommer förbi bara så där utan att ringa eller messa först? Säkert ett bud. Eller han som kallar sig min pappa.

Nästa gång vaknade jag 15.24 av en bil som tutade. Zoe snarkade vidare till 16 typ. Eddie skulle hämta Harry idag så jag kunde ligga kvar och lyssna på Z’s små, lätta andetag. Så skönt att vila mitt på dagen! Det är inte ofta jag hinner det, mitt schema är knökat jämt. Men ibland så :)

Hann rensa lite bland H’s kläder och lade ut lite på Instagram (@deersloppis), imorgon är det dags för Zoe’s lådor igen. Hua alltså. Kolla Insta om ni letar pojkkläder 74-92 och flickkläder 50-62. Har massor :) Zoe fick Skypea lite idag också, Granny och Grandpa ville gratta henne på 4-månadersdagen :)

Nu: Keso, kvarg och hallon i soffan. Och så lite Suits på det. Sen zzz. Imorgon ska jag träffa prästen och planera Zoe’s dop. Puss

20140604-200439.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.