Brillofrulle och ny parfym

Jag fick min frukost till sist. ’10 sa vi ju’ sa Anna när hon äntligen kom. Eeeeh, näe, HALV! Eller så är det min amningshjärna som spelar mig ett spratt. Antagligen.

Efter en bra frukost (fralla, valfri kaffe, yoghurt, frön och melonsallad för en hundring på Brillo – gå dit, ja, barnvagnar får plats!!!) så gick vi en sväng på stan. Jag unnade mig en ny parfym från Byredo, har inte kunnat släppa Rose Noir sedan eventet med Glossy Box. Mmm, mmm, MMM säger jag bara, love it!

Vid lunch promenerade vi bort till jobbet (Anna och jag är kollegor) och hälsade på. Hittade en foodtruck på vägen som
sålde gröna smoothies. ’Drink your greens’ är ju hett nu, så vi var tvungna att testa. Not my cup of tea… Tyvärr var smoothien alldeles för utspädd med vatten. Blaskig, men säkert nyttig med spenat, persilja, gurka, citron och ingefära. Odjuret Foodtruck kom den ifrån, dom åker runt hela stan med sin vagn, så håll ögonen öppna om ni vill testa själva.

Vi hängde på kontoret en stund och bjöd kollegorna på mina goda, om något platta, macarons. Zoe blev trött och gnällig efter någon timme så då åkte vi hemåt. Snart dags att hämta Harry. Svisch, svosch så var ännu en dag borta. Hujedamig. Puss

20140603-144435.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.