Mammalyxigt

Idag har jag typ inte gjort någonting! Hur skönt? Jag är alltid på språng, kalendern fullbokad typ jämt och får lite panik om jag inte har något planerat en dag. Idag hade jag iof planer, men de blev inställda. Så vad har jag gjort? Badat. Vilat. Ätit både frukost och lunch framför TV:n och haft det så där mammalyxigt som man bör när man är mammaledig :)

Zoe verkar dödstrött idag. Hon sov först typ 30 min i vagnen, var vaken 1 timme, sov ca 1 timme i sin säng, åt och var vaken och glad på golvet i badrummet när jag badade. Hon höll sig vaken i  1 timme till, sov 30 min och ville äta igen för att somna om och nu har hon sovit snart 2 timmar! Skönt att inte ha något planerat då så att hon får vila bäst hon vill :)

Egentligen skulle jag ju till NK, men nu får vi se hur det blir med det. Tänkte sätta fast babyskyddet på vagnen och åka bil med Eddie hem. Frågan är om vi hinner det om inte prinsessan behagar att vakna snart? Om inte så är det faktiskt inte hela världen. Tänker absolut inte väcka henne bara för att stressa iväg. PussScreen Shot 2014-05-07 at 13.44.52

Bild från Google

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.