Smaljeanskampen

Hur går det med era mammakilon? Jag har 8 kg om jag vill bli av med och if there is a will – there is a way! Med Harry gick jag upp 26 kilo, och jag gick ner allt. Med Zoe gick jag upp 20 kg, och har gått ner 12, men allt ska bort även denna gång. Det har inte ens gått 7 veckor sedan förlossningen, så jag får ge det lite tid.

För att peppa mig själv, och er som också vill bli av med några kilon drar jag nu igång Smaljeanskampen. Nej, det är ingen vikthest – vill ni inte vara med så behöver ni inte! Det här är för er som känner som mig. För er som vill komma tillbaka till den kroppen ni hade innan graviditeten. Eller så nära det är möjligt att komma. Att få på sig sina egna kläder, inte behöva gå  upp en storlek. Att känna sig fin och nöjd.

Det är inget fel att köpa nya större kläder om man nu trivs med några extra kilon, men det är inget för mig!

Så här har jag tänkt mig det hela:

Jag ska rota fram mina tightaste smaljeans i garderoben, damma av dom och dra på mig dom så långt det går. Sedan ska jag ta en bild och sedan ta en ny bild varannan vecka fram till midsommar. Då hoppas jag att jag får på mig dom helt, och att jag kan knäppa dom! Jag kommer lägga upp varje bild på Instagram och tagga med

#smaljeanskampen

#deerssmaljeanskamp

 #deersblogg

(har kollat – dessa hashtaggar – så dom är bara mina:) ).

Är ni med mig?

Lämna en kommentar på detta inlägg och rota fram jeansen  – imorgon kör vi igång!

 

20140323-122528.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida Zetterquist

    Jag är med, några kilo plus efter amningen som måste bort innan sommaren, plus att kroppen måste tightas till!

    Kram

  2. Malin - allt och lite annat

    Jaa, jag är med! Har typ 5 envisa kilon som sitter som berget men jag undrar om de räcker för att komma i mina smaljeans? Känns som att kroppen har omfördelats lite efter två graviditeter. :( jaja, jag gör ett försök iaf! :)

  3. Jennie

    jag är med som jag sa i onsdags !

    Å du jenny, jag måste bara säga en sak, jag diggar verkligen dig!
    Du är sååå jävla rolig! Grymt cool tjej,

    tjoo!

    1. Deer

      Haha, vad gullig du är! Blev jätteglad av din kommenter :) Och tack detsamma, jag gillar dig med! Jag längtar tills vi kan gå ut och dricka kopiöööösa mängder vin :) Puss

Comments are closed.