Morgonen

Effektiv morgon idag! Vaknade vid 06, Harry vid 06.30. Fixade välling och myste i sängen. Jag och mina 2 barn :)

Upp, amma, fixa picknick till H som vanligt på onsdagar, klä på alla barn, äta frukost, borsta tänder, ytterkläder, amma igen och iväg till föris!

Lämningen gick sådär, Harry blev jätteledsen så fort han kom ur vagnen :( Det har varit så mycket för honom. Att bli storebror måste ha skakat om hela hans värld ordentligt, och sedan har han varit hemma mycket då han varit sjuk.

Veckan innan vattkopporna gick det bättre, men nu är vi alltså tillbaka på ruta 1. Hoppas det blir bättre fort, det suger att lämna sitt barn gråtandes, även om jag vet att det går över så fort jag kommit bortom synhåll.

Efter lämning gick jag och Zoe på PW. Det blev ingen igår, så nu blir det varje dag resten av veckan. 6 dagar ska jag röra mig, 1 dag får jag vila. Våga vägra vassen!

Har en liten utmaning på G till er, det handlar om att komma i smaljeansen… Ja, för det är väl inte supermånga som får igen dom så här 6 veckor efter förlossningen? Jag har minst 1 decimeter mellan knappen och hålet :)  Berättar mer om hur jag har tänkt mig utmaningen sen! Nu: Dusch!

20140319-102350.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag ska föda vilken dag som helst och har en son på tre år. Hoppas verkligen dagislämning kommer gå bra, han har världens treårstrots nu.
    Jag har haft turen att kunna knäppa nästan alla mina smaljeans fortfarande. Men jag längtar verkligen tills jag kan börja träna igen.

Comments are closed.