Libero Up and Go – helt värdo!

I morse vaknade jag av solens strålar letade sin in genom både persienner och rullgardin. Men shit, vad är klockan, tänkte jag. Inte för att det spelar någon roll, vi har ingen tid att passa eftersom H fortfarande är hemma från föris. Men det skulle vara sjukt lyxigt att få ha vaknat själv, och inte av av barnen senare än 06 :)

Kollade klockan och 06.15 visade det. Good enough ;) En kvart senare stampade Harry in till mig och Zoe, precis innan han hoppade upp i sängen märkte jag att blöjan läckt – han var typ dränkt i kiss. Jäkla Libero-blöjor alltså! Vi brukar köra Pampers Active Fit på natten, de ha faktiskt a l d r i g läckt, men nu har vi bara köpt Libero Up and Go som han har på dagarna. Vi köper dom till föris också för att han ska kunna hjälpa till med blöjbytet själv (montessori och ja – man köper sina egna blöjor).

På Zoe kör vi Libero Baby Soft och dom funkar jättebra, men Up and Go är helt värdo som nattblöjor alltså! 9 av 10 gånger vi kört dom till H på natten har de läckt. Blir att köpa mer Pampers pronto!

Upp, byta blöja, tvätta pyjamas, lakan, och bäddmadrass… Men vad gör det? Jag fick typ sovmorgon :) God morgon!

Screen Shot 2014-03-13 at 07.58.17

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Ett tips – vi har (efter typ en gång) kört med libero up & go endast på dagarna.. iom samma problem. Vet inte hur dom tänkt? Men jag tänkte, kanske är dom just ”up & go” , så vi har vanliga liberoblöjor på dagen. Vår son får MEGA UTSLAG av pampers och det hörde jag som råd för något år sen på våra första bvc besök – använd INTE pampers, just för att förebygga röda rumpor.. Vet en del som har ratat pampers just för den sakens skull.

    Lycka till :)

  2. Matilda

    Nää, hatar Pampers! Tycker de är helt värdelösa :P Använder Libero till bägge barnen, dock inte up and go till natten här heller för skulle han göra nr 2 när den är full av kiss så håller de inte tätt lika bra. Men beror säkert på kroppsform osv vilka blöjor som man tycker är bäst. Vet att svägerskan inte kan använda Libero på sin son heller :)

    Kram

  3. ylwa

    Jag vet inte om det bara råkat fallit sig så för oss, men jag har ju 2 flickor och 2 pojkar nu och min erfarenhet säger mig att Libero fungerar bättre på tjejer och Pampers bättre på killar.
    Med mina tjejer har jag aldrig haft några problem med läckage i blöjan och dom använde Libero så därför valde jag Libero då jag fick första pojken å, men det funkade inte alls. Det läckte över hela tiden. Så då byte jag till Pampers och då har killen hållit sig torr. Samma sak vart det nu med minstingen. Libero läcker, men Pampers håller tät. Lite underligt, men därför blir det Libero för tjejerna och Pampers för pojkarna :)

    1. Deer

      Det är inte helt omöjligt att det faktiskt är så! Gillade i te libero på H, utan har kört pampers. Fast jag gillar inte pampers up&go, så därför har han libero. Men pampers på natten.

      Zoe har både pampers och libero, fast gillar libero bättre på henne. Ogillar nätet i pampers… Haha, invecklat ;)

      Kram

  4. J

    Vi har pampers Easy up som har ett lager extra som gör att den håller bättre på natten. Upplever den som ganska lite. & nätt också!

  5. Sanna

    Testa att köra en storlek större på natten, det gör vi och det funkar! Emma går på privat dagis, pysslingen, och vi får blöjor från de om man vill, men vi har valt att köra Libero all the way :)

  6. Lina Eckerström

    Med stora dottern har Libero alltid funkat bäst. Dock kunde vi inte ha Up & Go på natten för de läckte. Så de hade hon på dagen och de ”vanliga” på natten :)

  7. Mari

    Vi har kört och fortfarande använder up&go som nattblöja, dock var det väldigt längesedan det skedde att han kissade nattetid så ska sluta med blöja helt. men då det gjorde det höll up&go-tätt, bort sett från när han fick sin diabetes typ 1 men det är en helt annan mängd vi pratar om då, då skulle nog ingen blöja i världen hålla tätt. Och på den tiden det användes blöja dagtid pendlade det mellan liberos ”vanliga” och pampers ”vanliga”, varför pampers var för att de var lite tunnare som var perfekt sommartid och på slutet var motivet på dem stjärnor och vem tackar nej till stjärnor? ;) På förskolan körde vi till en början libero då vi använde de hemma men det blev protester här hemma att det blev så dyrt, osv, så vi började körde ica basic faktiskt på förskolan. lite plastigare, osv. Men fungerade, inget jag skulle välja att köpa hem. Sedan när pampers kom med mindre förpackningar, eller om det var så enkelt så vi klev upp ett steg på vikten så körde vi pampers på förskolan.

  8. Jannice

    Vad härligt att vakna upp till solstrålar, då spelar det nästan ingen roll vad klockan är! ;)

    Jag har heller aldrig tyckt om liberos blöjor, det var bara när barnen var riktigt små som jag tyckte att dom var bättre än Pampers men efter bäbisstadiet så har Pampers alltid varit bäst!

    Till dagis köper vi Active fit, vi får inte ha Up&Go där.. Men hemma kör vi bara på Up&Go, både dag och natt och vi har aldrig någonsin haft något läckage! :)

    En fråga: Finns det dagis dit man inte behöver köpa med sig egna blöjor?
    Har aldrig hört om det.. :P

    Hoppas ni får en fin dag!
    Kram

Comments are closed.