Kiss- och bajshumor

Vart tog förmiddagen vägen?! Jag och Zoe gick upp strax efter 06, Harry väckte Eddie redan vid 05. Ni kan aldrig gissa hur, så jag måste berätta!

Jo, men så här. Harry gick upp, raka vägen till soffan där Eddie snarkade som bäst (Eddie sover på soffan just nu pga att jag och Zoe behöver typ hela sängen. Det är smidigast för alla nu när jag ammar och Eddie jobbar. Och snarkar).

’Pappa! Pappa!’ sa Harry och när Eddie slog upp sina ögon stod Harry där vid soffkanten och räckte fram en knuten hand. ’Titta pappa!’ Fortsatte Harry, öppnade handen och visade…. EN HÅRD BAJSKLICK! Alltså jag dooog av skratt när Eddie återberättade det här för mig. Precis min humor! Kiss och bajs kommer aldrig sluta att vara roligt :)

Annars? Eddie har städat köket i typ 6 timmar! Tvättar fönster och fixar. Så skönt. Nu när solen visat sig all mer ser man liksom hur jäkla skitigt det faktiskt är överallt… Speciellt i köket.

Mellan amningar och när prickigkorven (Harry) snarkat på soffan har jag gått igenom Zoe’s kläder och flyttat allt till byrån i sovrummet. 3 hela lådor i en Malm har hon i size 56-68. Mycket kläder. Hon kommer behöva lite kortärmade bodys till sommaren, men thats about it. Storlek 74/80 behöver vi inte köpa förrän i vinter. Den sizen har dom väl typ runt 1 år väl?

Gick ut en sväng också. Jag kommer i typ 2 par av mina 100 par jeans, och 1 par av dom sitter typ skönt. Så jag gick in på H&M och köpte ett par billiga jeans i size hippopotamus. Fan alltså, jag känner mig så jäkla fläbbig va! Jag veeeet att jag fick barn för 1 månad sedan och att man inte kan gå ner allt på en gång. Har redan gått ner 11 kg, 9 to go… Rätt mycket mycket kvar med andra ord! Och ger jag inte upp min last (se bild nedan) så lär jag aldrig komma ner under 70 kg. Men inte idag. Kanske på måndag ;)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, äta upp de sista rutorna frukt och mandel och beundra blommorna i rabatten medan Z sover bredvid mig här i vagnen. Första koppen på uteplatsen, heja våren!

20140308-123814.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.