Det blev superlyckad middag igår. Ungarna somnade i tid och vi kunde äta (frikadeller och rödpang till varmrätt och gino och dessertvin till efterrätt) i lugn och ro. Vid 22.30 tackade Therese och Jan för sig och vi gick och lade oss direkt. Trots sovmorgon och en 2 timmars tupplur på dagen när H sov är jag supertrött idag.
Nu ska vi in till stan och leka lite i Humlan. Laters!
Desserten
my gooshe, vad efterrätten ser spännande ut! Vad är det för gott? :)
Gino är världens enklaste dessert! Till 4 personer:
3 bananer
1 ask jordgubbar
3 kiwi´s
300 gram vit choklad
Vaniljglass
Riv chokladen, helst dagen innan och ställ in i frysen
Innan servering, sätt ugnen på ca 200 grader, skiva rukten och lägg i en ugnsform
Strö över chokladen (det ska vara mycket) och ställ in i övre delen av ugnen. Låt stå med luckan något öppen och håll koll. När chokladen börjar bli så där härligt brun och knapring är det klart! Serveras med en kula vaniljglass. Helt magiskt!
mums!! tack för receptet, det ska lagas till helgen! Kram
Vad är en ”gino” och skulle du kunna lägga ut recept? :)
Recept nedan!
Kram