Fetto

Jag känner mig som en valross. Som en lat, fet valross. Och nej, jag är inte gravid. Om jag skulle varit det skulle jag inte bry mig så mycket, men nu, ja nu vill jag typ stoppa fingrarna i halsen och bara kräka mig smal.

Jag är ju som ni vet på jakt efter ett par svarta jeans. Jag har siktat in mig på ett par från Acne. Jag har ett par sedan tidigare i modellen Hex som är lite högre i midjan. Jag gillade dom i början, men nu är dom de fulaste jeansen jag äger. När dom är nytvättade är dom nästan OK, men efter ca 10 min (5 min om jag suttit ner) sitter dom som några jävla mjukisbrallor! Kan fanimej dra upp dom till armhålorna (visualisera den sexiga cameltoe´n).

Jag knallade till Acnebutiken på Norrmalmstorg nu på lunchen för att välja ut ett par brallor. Jag står och väger mellan modellerna Kex (låg) och Flex (ny modell som är lite högre).

Jag krånglade ner mig (nästan i alla fall) i modellen Kex Wet Black i storleken 28/32. Jag stod där i provrummet och drog och slet (nej, jag tog inte av mig mina dubbla lager av strumpbyxor) och kände mig som ett sumo medans svetten lackade i pannan och ilskan bubblade upp inom mig. Va fan?! Jag har ju ett par 29:or hemma och dom är ju för stora, varför-för-i -helvete skall dom här vara så jävla smååååå för?

Jag slet av mig brallorna och kammade till mig (inte bokstavligen) och klistrade på mig det finaste leende jag har och klev ut ur provrummet. Expediten (kan man säga så även fast det är en man) frågade glatt om dom satt bra och jag ljög och svarade ”ja, jättebra. Jag fyller år så jag ska önska mig dom i present, tack så mycket för hjälpen” och sedan spatserade jag ut.

Fittfan. Nu skall det bantas. Jag skiter i om dom är för små, jag tänker köpa mig ett par 28:or i alla fall och bo i dom tills dom sitter som dom skall. Tills dess säger jag hej då till kolhydrater och hej till gymmet!

Skärmavbild 2010-10-27 kl. 13.24.09


Puss

P.S Jag vet att jag inte är tjock ”på riktigt” och att jeans varierar i storlekar beroende på modell, men ändå… Ni fattar vad jag menar… D.S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deer

    Jenn, Milla, MariaTheres, Sawiik, Radovic, Lillasyster:

    Tack för alla gulliga ord. Jag vet att jag är sjukt ytlig och patetisk ibland, det finns ju dom som har det så mycket värre, för att inte tala om dom som faktiskt svälter! Nu får det vara slut på mitt gnäll. Det finns inga genvägar; mindre kalorier in, fler kalorier ut! And its not all about numbers ;)

    PUSS PÅ ER!!! <3

  2. millasblogg

    Jag förstår precis känslan som du fått!! Även om jag tycker som de andra här att du faktiskt är skitsnygg!! Så det så (ta åt dig nu och sträck på dig kvinna!!!) Inte kul när det blir sådär!! Har du tänkt på va lätt det är att va snäll mot andra i deras åsikter om sina kroppar men man är det inte alls mot sig själv…
    Kram!

  3. sawiik

    Tycker du ser skitsnygg ut rent ut sagt!!!! :) Fast jag förstår din känsla, sådär har jag det jämt när jag rpovar kläder, speciellt nu efter graviditeten. Man borde nog bli bättre på att sluta kolla vad det är för stl i plaggen och istället gå på hur det faktiskt sitter! :)

  4. radovic

    De flesta kvinnor jag känner är fetare i huvudet än i kroppen ;) Du tillhör uppenbarligen den mentalt feta sorten :) Vet hur det känns!

  5. Lillasyster

    Det är som med ålder, it’s just a number darling ;-)
    men jag vet ju hur du är när du gett dig fan på någonting. Ta av strumpbyxorna i stället vettja. Annars kom hit så kör vi lite Wii! PUSS

  6. MariaTheres

    Jag fattar inte riktigt vad du pratar om.. Du ser ju väldigt smal ut! Hur lång är du och hur mycket väger du? Du ser i alla fall ut att ha ett bmi på 16-17 :P

  7. jenn

    Dear Deer!
    Tycker du är alldeles fin som du är! Man ska inte hänga upp sig på siffror! Herregud. Jag har alltid varit elegant utfylld (som min pappa kallar det) och när jag var yngre var jag mest överviktig. Det sitter fortfarande innanför pannbenet att jag är den där lilla ”kraftiga tjejen”. Men det är jag ju inte längre!
    Men jag kommer då alltid vara elegant utfylld hur mycket jag än kämpar för att gå ner i vikt eller hålla vikten. För detta är min ideal vikt och den kommer alltid vara såhär och med åren lär den inte sjunka i heller… Som sagt. Skit i siffrorna! Precis som vi alla är byggda olika är även Jeansen formade helt olika. Vissa jeans kom jag i en storlek 27 (innan graviditeten), andra satt bättre i en 29:a.. Men min vikt vart ändå den samma.. (61-62 kg). Jag har då aldrig känt mig mycket större än mina vänner och ibland till och med mindre. Men ändå väger de runt 55 kg 6-7 kg mindre än mig. Hur kommer det sig då att jag ser ungefär lika ut i storlek som de? Jo, jag har bredare benstomme, jag tränar mer än vissa av de, jag har kvinnliga former som väger (så som höfter och boobies)! : ) Men visst känns de bra när man kommer in i en 27:a eller 28:a .. Men man vet ju att de faktiskt egentligen har med jeansmodellen att göra. Så pissa på idealen och pissa på jeansen ; ) Du är suuppperr gorgeous som DU är! Kram på dig!