Härliga fredag!

Fredag igen?! Veckan har gott sjukt fort och Harry har redan hunnit gå sin 3:e vecka på dagis. Svoosch ba!

Idag när jag lämnade var det en vikarie som tog emot. Hon jobbar på lite olika avdelningar på Förskolan, och Harry har träffat henne tidigare, så det gick bra. Tror inte det kommer vara jobbigt att lämna mer, han verka känna sig väldigt hemmastadd där nu. Känns ur-bra.

Nu: Jobba (och få massage vid 9.30), träna och sedan fredagsmys med Eddie. Härliga fredag!

20130201-084116.jpg
Fredagsfrulle

Hepp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuss

    Vad skönt att det redan går bra att lämna! för oss tog det mycket längre tid, fasen vad jobbigt det var… Har haft vår lille ett år på förskolan och som Emma säger går det upp och ner. I vårt fall hänger det ofta ihop med trotsperioder. Då funkar liksom inget och är så i några dagar och sen går det bra igen. De flesta av barnen på vår förskola har såna perioder.

    1. Deer

      Svar Cece: Jag äter inte Levaxin längre då mina sköldkörtelvärden blev normals efter graviditeten. Fråga Fitmessguru.

      Lycka till!

  2. Emma

    Hej!
    Jag vill inte vara negativ, men vill ändå varna för att det kan komma en liten svacka för Harry snart. Jag jobbar som förskollärare och tycker mig märka att det ofta ”kommer ifatt” barnen några veckor efter inskolningen att de faktiskt ska vara där om dagarna nu och inte hemma med mamma och pappa. Då kan lämningarna bli lite jobbiga ett tag igen. Det behöver ju inte bli så, men det kan vara bra att vara lite förberedd ifall att. Sen går det upp och ner hela förskoletiden tror jag. Precis som vi vuxna inte alltid tycker att det känns superskoj att gå till jobbet, så kan barnen ha perioder då de inte vill vara på förskolan.

Comments are closed.