Sovmorgon, igen!

Alltså, han gjorde det igen! Sov till 9.20 – vad är det som händer? Sjukt skönt med lååång sovmorgon 2 dagar i rad :) Fast, egentligen vore det ännu skönare att han sov 1 timme på fm och 2 tim på em istället för 30 minuter 3-4 gånger per dag. Fast jag ska verkligen inte klaga.

Vi har precis ätit frukost och klätt på Harry. Det har blivit till en evig strid det där med påklädandet för att inte tala om att byta blöja – phu! Det snurras runt och vänds h e l a tiden. Funderar på att börja med ”Up´n go” blöjor som man bara drar på när han står. Kanske går lite lättare?

Nu: kaffe och kläder till mamman.

P.S Glöm inte att tävla! D.S

Pöss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marajjaah

    Benjamin är precis likadan som Harry; Han sover oftast (nu har han dock hamnat i en fas där han vaknar var tredje timma under nätterna) jättebra på nätterna men skitdåligt under dagarna. Han sover som Harry, typ 3-4 gånger/dag. Det skulle ju vara skönt om det var mer sammanhängande så man hinner med lite mer medan de sover :)

    1. Deer

      Svar Marajjaah: Hua, det där med att vakna på nätterna hoppas jag innerligt att vi slipper. Han vaknade nästan varje natt på Mallis, men då var han hungrig eftersom det var så varmt på dagarna och han åt sämre pga det. Fast det är väl lite upp och ner med det d’r som med allt annat?

      Runt 8 månader har de ju separationsångest och drömmer mer och så, så det har säkert med det att göra :)

      Hoppas du får sova mer snart!

      Kram

Comments are closed.