Huvudet upp – fötterna ner, eller hur var det?

Efter middag och ett bad har jag nu lagt upp fötterna (ser ni hur svullna de är?) och gottar mig framför tv:n. Lilla H sparkar på revbenen – skööönt! Tittar på ”Kommisarie Lewis” på 5:an, en brittisk kriminalserie i fyra delar. Den håller på till klockan 23.00 (!) så det är högst oklart om jag kommer orka hålla mig vaken… Imorgon jobb – hurra!

IMG_5310

Natti natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Stödstrumpor har jag förstått ska vara ovärderligt mot svullnaden!!
    Hemskt nu i värmen kanske men så skööönt :)

    Take care!

  2. sawiik

    Ser ut som mina fötter förra sommaren, haha. Usch, jag gick i 2 par hemska sandaler som man bara kunde stoppa i foten i hela sommaren. Köpta på Coop & Ica – då fattar du hur fula va?! ;)

    Bella är en schäfer. Men de 2 schäfrarna svärisarna hade innan skulle aldrig betet sig så. De kunde man göra ALLT med. Tyvärr fick de ta bort båda så Love hann aldrig träffa dem. :(

    Eftersom det bara blev ett blåmärke så tror jag blöjan dämpade bettet på ena sidan men inte på andra. Blev bara blåmärke som tur var. Men Bella står på min hata lista ändå!

    Kram

  3. En liten

    Mina fötter ser också ut som två runda bollar. Fattar inte hur de kan svullna så här mkt! Jag som klarat mig jättebra hittills och inte svullnat det minsta… Kanske får köpa en liten badbalja så man kan kyla av fötterna på kvällen! =)