Julafton!

Vi har haft en supermysig Julafton, jag, Eddie, lillasyster Christina och lillebror Thomas! Efter en rejäl grötfrukost gick vi ut på promenad, det sved både om ben och kinder när vi kom tillbaka. Vid två-tiden kom Thomas och vi drack lite glögg och mös i soffan tills Kalle Anka började, sen var det dags för julmiddag.

Efter maten hade vi paketöppning och alla blev superglad för sina pressies, men gladast blev nog Eddie – han fick en iPad (som jag testar att blogga från nu) och en tröja från Lyle & Scott. Dock var den lite liten trots storlek M, och v-ringningen var ganska djup, misstänkt likt tjejvarianten. Hoppsan! Får byta den snarast…

När alla paket var öppnade var det dags för dessert, Eddie hade lagat en urgod smulpaj med äpplen, hallon och blå bär och sedan tittade vi på ”Trolltyg i Tomteskogen”. En riktig klassiker, jag tröttnar aldrig på den filmen!

Imorgon firar vi engelsk julafton här hemma med några vänner, det blir kalkon, vin och Christmas pudding i mängder! Innan dess kommer min andra syrra, Anna, hit med sin familj för ännu mer paketöppning. Nu säger jag god natt,är helt slut. Och lycklig! Hoppas ni haft en lika god jul som vi!

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rosvgen

    Oj oj vad jag hade mycketr att läsa ikapp, både tråkigt och roligt som hänt hos dig.
    Hur som, det är skönt att vara uppdaterad igen.. åkte till Thailnd den 8 december så det var lite att läsa vad skönt att du inte gör jätte långa inlägg varje dag ;) God jul kram

  2. sawiik

    Mmm, vilken smarrig efterätt! Imorgon ska jag göra saffransmaräng med apelsingrädde. Är väldigt gott och fråscht till all julamat. :)

    Ser ut som ni haft en skön och mysig julafton. :)

    Kram