Me, myself and I!

Efter gymmet (sprang intervaller på bandet) så skyndade jag mig hem, åt en nyttig middag (Weight Watcher lasagne, färre kalorier än jag brände på bandet, bra där) och hoppade ner i badet. Eddie jobbar kväll så jag passade på att ha lite ”egen tid” som jag annars är väldigt dålig på eftersom jag inte gillar att vara ensam. Tycker det suger faktiskt.

Fixade till ett eget litet hemmaspa och genast blev kvällen lite mysigare. Eller ja, hemmaspa och hemmaspa. Jag tog ett långt bad, körde peeling, inpackning och fixade till händer och fötter.

Herregud, mina tånaglar asså… Jag hade blått nagellack på dom en gång i tiden. Typ i oktober… Behövde knappt någon aceton för att få bort de små blåa fläckarna som var kvar typ stortånaglarna. Det säger väl allt! My god, skärpning! Nu är jag dock fin igen! Och len som en bebisrumpa! Egentid kanske inte är så dumt, trots allt…

IMG_4133

IMG_4132

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippa

    Passa på skulle jag säga. Jag har då inte haft nån egentid mer än i affären eller i stan sen vi fick vår son. I alla fall inte där jag har tagit den tid jag behövt. Jag har fixat och trixat i alla fall men då har man fått avbryta var 5e minut.

  2. jenn

    Usch ja, tycker inte heller om att vara ensam. Vad ska det va bra för :) Brukar inte ens behöva ta bort tå nagellacket. Sätter på det sen tills nästa gång har det nästa växt bort haha. Brukar ha det så i några månader. Håller jäkligt bra i strumpor ;)

  3. En liten

    Tycker inte heller om att vara ensam, men mys/spa kvällar brukar inte vara helt fel. :) Vad är de silvriga tuberna för nåt? kram