Inte så god morgon.

Då kom merren igen, en dag för tidigt, hurra! Not. Jag blir så trött! Jag vet ju att vi kan bli gravida eftersom vi lyckades för lite mer än ett år sedan, men det slutade tyvärr inte så bra. Men, men. Upp på hästen igen…

Screen shot 2010-12-14 at 6.06.12 AM

Det känns som jag  jinx:ar genom att skriva så mycket om det. Från och med NU så blir det inga mer spekulationer kring symptom, inget mer ”känna efter”, inga mer tidiga test, nada! Nästa gång blir det inget test förrän mensen är sen. BASTA!

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gullan88

    Va tråkigt. Håller verkligen tummarna för er, älskar att läsa din blogg, såå inspirerande. :D
    Ha en underbar kväll.

  2. sawiik

    Nä, vad trist! Men jag tror också att om du släpper det helt och lever på som vanligt så blir det snart en bebbe! Passa på och njut av livet!

    KRAM

  3. millasblogg

    Va tråkigt! :-( Men som du säger, upp på hästen igen och du har helt rätt inställning till det! När jag ”släppte” det helt och koncentrerade mig på annat så small det till. Sexa på o ha det bara gött och njut av livet!!
    Fortsätter hålla tummarna här!!!
    Massa kramar!!

  4. jenn

    Synd : ( Jag tror också det är bäst som du säger! Skippa alla spekulationer, tankar också vidare. Inte enkelt dock, kan jag tänka mig. Men det verkar som att när man inte har så höga förväntningar och önskningar så lyckas de slå in då istället. Så ta det med ro! Sexa och njut av det, inte för att bli med barn. Så snart kommer det proomiiisee! Kram på dig! Jag håller fortfarande tummarna!

  5. Annapanna

    Egentligen så finns det väl inte ord för hur du lr din älskling känner det.
    Men jag förstår din/er sorg..

    Jag vill inget annat än att få bli mamma igen.. och trodde att jag och nin älskade sambo var på god väg, men vi fick ett missfall i v12 för ngn vecka sedan.

    Men jag likt som du skall upp på hästen igen.. Håller tummarna för oss båda och alla andra där ute =))

    // Anna

  6. snartmammatill3

    Jo det är jättejobbigt att hon blir sjuk. dom missar så mkt på dagis om inte annat.

    Nej har inte testat den metoden själv men jga vet folk som gjort och det har fungerat för dem.. så därför jag tänkte att det kanske skulle funka för er med… Annars finns det ju dom som använder rosenrot… Kolal in den här tråden där kan du nog få lite mer info om rosenrot:

    http://www.minbebis.com/forum/fler-86or-som-planerar-foersoeker-med-bebis-nr-38798.html

  7. snartmammatill3

    Tråkigt… Jag som hoppades så på att du skulle få ett plus denna gång. Jaja men det är som du säger bara upp i hästen igen. Har du testat bisolvon?

  8. radovic

    Du behöver inte känna så för att du skriver om det, så skulle vi nog alla gjort om vi gick och väntade på ett plus. En sak som är positivt med att vänta är att du kommer vara sååå överlycklig när det väl händer. En annan kom det som en blixt från klar himmel. Lyckokänslorna kom långt senare då skräcken lagt sig lite.

    Kram!!!

  9. annasdagbok

    Tråkigt! Men som du skriver om ni kunde bli gravida för ett år sedan så vet ni att det går. Kroppen kanske inte är redo!? Jobbigt när man verkligen vill ha barn så tar det en evighet! Ha en bra dag!

  10. Deer

    Tack Therese! Det känns faktiskt Ok. Nu när man vet att det inte blir något denna månad. Det är liksom värre att gå och vänta om du fattar vad jag menar. Fortsätt håll tummarna för oss vetja :)

    Kram

  11. Therese

    Neej, vad tråkigt, jag har hållt tummarna för er!
    Gillar ditt positiva tänkt!! Hoppas du kan få en trevlig dag! kram