Danijela Pavlica

Bilbarnstol

Ni är otroligt många som undrar vad vi har för babyskydd/bilbarnstol åt Vienna och sedan hon var nyfödd har vi använt oss av BeSafe. Först hade vi ett babyskydd från BeSafe och nu har vi en bilbarnstol från samma märke.

Vi köpte ett set med isofix + bilbarnstol. Och det bästa med denna är att den är vridbara så när du ska in eller ut med barnet så kan du liksom lätt vrida sittdelen så att det blir enklare och sen vrida tillbaka den när man kör.

Ni hittar den HÄR och kan läsa på mer om den ifall ni vill. Min är från Jollyroom och den finns i flera olika färger. Den går att använda på barn från 6 månader till 4 år så det är ju perfekt. Och den har också en galet smidig funktion till att man kan gå från sittande läge till liggande ifall att barnet somnar. Så smidigt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cristina

    Du måste höja nackstödet 🙂 bältet ska vara i höjd med axlarna, inte från ryggen och uppåt.