Danijela Pavlica

DYSON CORRALE

I ett samarbete med Dyson 

Äntligen får jag berätta för er om min resa som jag gjorde till UK i höstas tillsammans med Dyson.

Som ni alla vet så har Dyson lanserat en plattång DYSON CORRALE och idag släpps den i Sverige!

Bild från flyget över London och bild från husen vi borde i på Soho Farmhouse
 

I höstas så åkte jag till UK tillsammans med Dyson och fick se den för allra första gången, innan någon annan, kan ni förstå hur häftigt det var? Jag visste inte vad jag förväntade mig och vi visste inte heller vilken slags produkt som skulle lanseras endast att dom skulle lansera en ny produkt när vi åkte i höstas. Det var en resa på tre dagar ons-fre och jag var så förväntansfull.

 Och som många av er vet så älskar jag Dyson och har nästan alla deras produkter! Hårfön, luftrenare, min älskade Airwrap som ni är många som frågat efter och nu har jag även deras plattång/stylingtång Dyson Corrale.

Jag landade rätt så sent på onsdag kväll så för mig var det bara att gå till rummet och göra mig hemma stadgad, äta något och förbereda mig på en tidig morgon dagen därpå. Vi skulle nämligen upp tidigt på torsdagsmorgonen och åka till Dyson Malmesbury och för allra första gången få se och få en secret briefing av den nya produkten.

 

Den här söta receptionshunden satt på disken varje morgon! Så himla gullig!
Soho Farmhouse

När vi var på Dyson Malmesbury fick vi även en tour på deras research och design laboratorium. Där fick vi se hur dom tillverkar Dysons produkter och hur dom testar sina produkter och jämför med andra osv. Jag minns hur dom hade en vanlig plattång och deras Corrale och jämförde hur många drag man var tvungen att göra innan håret blev helt platt. Medan den vanliga plattången behövde flera drag så räckte det oftast med ett drag, max två beroende på hårtyp och önskad look, med Corrale.

Ögonblicket vi fick se och röra vid Dyson Corrale första gången under briefingen
Inne på Dysons laboratorium tillsammans med några av dom andra gästerna som var med. 🙂
Jag och mina nordiska tjejer Danmark, Sverige och Finland 🙂

Efter all briefing om den nya stylingprodukten åkte vi tillbaka till Soho Farmhouse och där hade dom styrt om ena ladorna till ett nice styling rum så vi fick en styling masterclass av Jon Reyman där vi själva fick testa produkten sen.

Vi fick en masterclass på hur man stylar hår 🙂
Här visade dom hur man stylade håret på fyra olika modeller med fyra olika hårtyper och kvaliter.
 

Det var så himla intressant och jag är så tacksam att jag fick följa med på den här resan och lära mig allt jag kan av Dysons nya produkt. Jag är en stolt Dyson ambassadör och med min kunskap önskar jag kunna dela med mig av allt jag kan till er. 

Vi avslutade den underbara dagen med en middag med hela Dyson teamet, alla stylister och oss influensers som var på plats då. Jag representerade Sverige.

.

   Avslutningsmiddag med hela Dyson teamet.
 

Efter masterclassen som vi fick av Jon fick vi äran att låna med en varsin plattång till våra rum! Vi kunde styla oss snyggt inför middagen vi hade men också fick vi äran att använda dem på morgonen samma dag vi skulle åka hem för att testa på den så mycket som möjligt. Testa att göra lite olika looks som vi lärt oss under resan.

Jag när jag använder Dyson Coralle

Nu tänkte jag dela med mig av vad kände tänkte första gången jag fick se/testa Dyson Corrale och sen ska ni även få hålla utkik längre fram då jag kommer att visa er hur jag stylar håret med den. Första intrycket av att titta på den var wow och så pirrade det till lite i magen som de kan göra ibland när man ser något man gillar ni vet hehe nästa intryck vad herregud den är trådlös så började tankarna snurra runt i huvudet och sen när jag fick hålla i den och prova så tänkte jag oj vad smidig.

 Ni vet när man stylar håret och ska göra en lock eller något och sladden alltid smäller till en i ansiktet eller man får vrida handen så sladden är ur vägen osv.. ja det kan man glömma här! Ingen sladd som stör och den är lätt att använda. Det här är såklart bara några ytliga tankar kring Dyson Corrale. Ni som känner mig vet att jag använder Dyson och gjort i några år nu och jag som har lite koll och vet att dom inte bara kommer komma på att skapa en plattång utan när Dyson sätter sin kunskap till att skapa något så ska det vara det bästa på marknaden. Och jag som redan var såld på den förstod att mina ytliga tankar kring produkten snart skulle bli ännu mer blown away.

 Okej så varför gillar jag den så himla mycket? Alla Dysons produkter är utvecklade för att lösa ett problem och stylingverktygen sätter alltid hårhälsa i främsta rum, älskar ju alla Dysons produkter och min go to produkt är ju Airwrap som ni kanske vet men nu har jag även den nya och är frälst. Corrale är den första plattången någonsin med flexibla plattor, vad är då flexibla plattor kanske ni nu undrar? Vanliga plattänger använder sig av fasta plattor och de kan endast platta den tjockaste delen av hårslingan, med Dysons flexibla plattor formar sig plattorna efter håret för samla ihop det. Detta ger en mycket bättre kontroll och mindre behov av värme så du kan styla på lägre temperaturer. Tack vare dom flexibla plattorna ger Corrale 50 % mindre hårslitage! Den ger även mindre friss som t.ex. jag lider av och även mindre statiskt hår som också är ett stort problem hos mig.

Precis som med Dysons andra stylingverktyg har Corrale intelligent värmekontroll vilket innebär att plattornas temperatur mäts 100 gånger per sekund för att garantera att plattorna aldrig överstiger den temperatur den är inställd på.

Corralen har även universalspänning så du kan använda den varsomhelst i världen om det är så att man reser mycket och sen har den även ett flygplansläge som du sätter den i när du vill ta med dem ombord på ett flyg. Både i incheckat bagage och i handbagaget. Hur bra är inte bara en sån funktion?

Vill ni läsa på mer om plattången kan ni göra det HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Tack för fin blogg! Alltid lika kul gå in och läsa när du uppdaterar 🙂 En fråga, hur går det i relationen numera? LYssnade på Fornis podd/spotify. och tycker du är så bra som är så öppen! Behövs i vårt samhälle 🙂

  2. Nathalie

    Hur tycker du att håret håller sig i fuktigt väder? För mig har endast min ångplattång lyckats hålla håret rakt och man inte behöver platta det varje dag då det lätt blir frissigt