Danijela Pavlica

WEDNESDAY

Morgonen började med frukost i Rosenrummet på NK som är deras personal shopping avdelning där Rosenrummet style Academy hade en presentation för oss om olika stilar och kroppsformar och hur man ska klä sig utefter just sin kroppsform och stil. Det är väldigt intressant då man tror att man har stenkoll men sen inser att man kanske inte riktigt har så bra koll. Är det fler än jag som tycker det är svårt att handla byxor tex?

Det var min underbara vän Gertrude som höll i detta eventet tillsammans med Lisa som är grundaren av Styling Academy. Gertrude har gått deras stylist-kurs och om man är sugen på att få bättre koll på mode och vill gå samma kurs så är det alltså 4 veckor kvar tills nästa kursstart.

Jag var tvungen att springa lite tidigare än alla andra då jag skulle iväg till barnsjukhuset Martina med Vienna. Hon har haft bröstkörtlar sedan hon föddes, precis som alla eller dom flesta barnen har. Men den enda körteln har inte försvunnit så dom ville bara utesluta så det inte var något annat.

Det var tydligen normalt och kan dröja ett tag innan dom försvinner/minskas.

När vi kom hem käkade vi lunch och det blev rester från igår. Jag hade Sami och Roslinda över och Sami gjorde sin berömda spagetti bolognese. Ingen gör en godare köttfärsås än Sami. Så jag fick lyxen att äta det till lunch idag också och alla vet ju att en köttfärsås är så mycket godare dagen efter, när den fått stå sig lite visst?

Nu sitter jag framför datorn och jobbar medan Vienna sover. Jag hann inte ta en promenad med henne nu kring lunch som vi annars brukar så jag ställde ut barnvagnen på balkongen. Kan man göra så? Känns som att hon sover mycket bättre utomhus i friska luften än inomhus.

Är det någon av er som brukar ställa ut på balkongen eller altanen/gården?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag bor i Norrbotten och min bebis sover ute på gården (bor i hus) i vagnen även när det är – 10 grader ? han sover som bäst utomhus! Lägger babyvakten i vagnen. Så fortsätt med det.!

  2. Linda

    Hej
    Klart hon ska sova på balkongen vi hade alltid Levina sovandes på våran altan varje dag, hon sov absolut mycket bättre då. Vi hade det så tills hon började förskolan. Var det kallt ute så brukade vi sätta över regnskyddet med plus mera kläder så klart så det blev jätte varmt och skönt för henne.
    Kram Linda