Måndag – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Måndag

Idag har vi haft en otroligt slapp men mysig dag! Man kan nästan säga att jag tagit ledigt idag fast än jag inte har det hehe. Jag får helt enkelt sätta mig och jobba nu när Vienna lagt sig för kvällen istället.

Vi tog en promenad till Kenza och Nikola på förmiddagen och gick och käkade lunch på Dailys Cafe! Älskar deras omelett så jäkla god. Efter det promenerade vi hem till Kenza och hade lekstuga med barnen hehe. Alltså kan inte förstå hur stora dom blivit och att dom liksom sitter och leker med varandra. Det är helt sjukt!

Tiden går alldeles för snabbt! Efter massor av lek, skratt och tårar så var det dags för ungarnas eftermiddagsnap och vi gick ut igen och rullade vagn.

Dom somnade relativt snabbt båda två och vi hann ta oss ändå till Stureplan. Väl där så kramades vi hejdå och jag och V promenerade hem medan K och N tog bussen tillbaka hem.

Hemma så blev de mellis följt av ett bad hehe. Hon blev så jäkla kladdig efter mellisen att jag var tvungen ge henne ett bad. Efter badet blev de massor med pyssel! Alltså nästan så jag ska ta en bild på vardagsrumsgolvet så att ni får se vilket kaos de blir när vi leker.

Det är liksom en enda stor röra med leksaker överallt hehe. Vi läser massor med böcker, bygger med klossar och hennes gå-vagn har blivit väldigt populär. Hon går lite med den sen sätter hon sig och leker med den då den har massa roliga funktioner på sidorna osv. Och sen går hon ingen när hon är klar. Har länkat den i ett inlägg som heter “tips på julklappar” här på bloggen för er som frågat efter den.

Nu har hon äntligen somnat och jag sitter och skriver detta. Jag har beställt lite Thai till mig och B som är påväg hem från jobbet och sen blir det att plocka undan efter V, jobba lite mer och hinner vi så kommer vi kolla på en serie eller film.

Hur har eran dag varit? Måndagar brukar vara svåra att komma igång med men vi vaknade på toppen humör och väldigt tidigt. Älskar de ändå, när man får en sån där härlig start på dagen. Däremot så vaknade jag i skräck för hade massor med sms från vänner som frågade om vi har okej. Slog på nyheterna så fort jag kollat alla sms och svarat på dem, och såg att det varit en explosion på Östermalm.

Super läskigt men tack och lov så skadades ingen vad jag uppfattade det som, förutom då psykiskt då. Usch att man inte ens ska kunna vara hemma i sitt hem och behöva känna otrygg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.