Danijela Pavlica

FREDAG

Igår var vi och käkade julbord på Berns ett kompisgäng och sen tog vi en drink på Sophies. Det var så sjukt trevligt och jag ska verkligen boka in sånna här kvällar oftare.

Vienna har som ni vet varit sjuk ett tag nu och de börjar verkligen avta nu men man hör att hon fortfarande är lite snuvig. Så dom här senaste veckorna har varit lite tuffa med dåligt med sömn.

Imorse skulle vi egentligen haft en frukost hemma hos oss som ett avslut med några kollegor i branschen. Men i och med att vi haft sjukstuga hemma och inte heller fått klart allt så flyttade vi den frukosten till Calle P istället.

Jag missade dock den frukosten! Vet ni vad jag lyckades göra? Jag försov mig! FÖRSOV MIG. Kan ni fatta? Det har liksom inte hänt på över 10 år typ. Och det var såklart inte jag utan hela familjen.

Så himla pinsamt och jag typ skämdes ihjäl. Förutom det så kom våra stylister idag och vi har försökt få klart lägenheten men vi kommer nog fortsätta imorgon också.

Hanna har även sovit hos mig vilket var sjukt mysigt. Har saknat henne massor nu när hon varit i NYC. Så vi har haft en heldag med mys.

Och nu så ska jag sortera lite mer här hemma innan de e läggdags för Vienna och sen blir det fredagsfilm framför soffan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.