Danijela Pavlica

Julklapps tips och svar på era frågor

Inlägget innehåller adlinks

Jag har lite julklappstips åt er eller tips generellt för era småttingar. Vet att många av er frågat mycket kring Viennas grejer och istället för att svara er alla enskilt, vilket skulle ta sjukt lång tid så gör jag ett inlägg åt er här i stället.

Vi kan börja med leksaker och sen gå vidare till kläder och annat kul. Barn älskar verkligen att leka med saker dem inte ska och därför beställde jag just leksaker som kan ersatta andra saker vi har i lägenheten, Tex den här fjärkontrollen nedan smartphonen. Det ska alltid tuggas på våra fjärkontroller och mobiltelefoner så nu har hon helt enkelt egna att tugga på. 🙂 Även den där lära gå vagnen är en riktigt höjdare, Det finns självklart mer stilrena lära gå vagnar men jag kände lite att det kan vara skönt att ha en 2 in 1 funktion. Nu kan hon inte bara lära sig gå utan även sitta och leka med den då den har massor med roliga funktioner, Hur bra? Beställde även den där lekmattan som tillfälligt är slut men kommer länka till sidan med alla lekmattor. Den sätter jag ihop om jag tex ska stå och laga mat i köket så kan hon leka på den med leksaker. Och skulle hon förmodan ramla omkull så landar hon mjukt.

 

Lära gå bil (från 1 år) // Leksakskontroller // Lära gå vagn 2 in 1 // Babblarna pussel // tuggleksak // Lekmattor 

Något som alltid uppskattas att få är ju kläder eftersom dom små liven växer så himla snabbt. Dessa plagg klickade jag hem till Vienna för ett tag sen och ni var väldigt många som frågade efter just dom så här kommer ett litet kollage och även länkar till dom.

Sammets klänning // Leo mössa // Leo Jumpsuite // Leo pink body // Gucci inspirerade tåfflor // Petit body // Petit byxor // Skor

Och sen vill jag sist men inte minst tipsa er som inte hunnit köpa era åkpåsar att göra det. Jag har tre stycken hehe. Dels för att jag har två olika vagnar men sen också för säkerhetskull ifall man råkar spilla något i den eller om de sker en olycka i blöjan så att säga och de blir läckage. Jag är sjukt nöjd med mina åkpåsar och det är också kul att byta emellan åt så får själva vagnen sig ett lyft. Testa ni också väldigt kul faktiskt, 🙂 och om ni vill ha ett råd så är de att satsa. Jag har två åkpåsar som e mer casual eller de ena är det körsbär på och det andra är det stjärnor på väldigt väldigt fint! Ni ser det på bilden nedan, Men den tredje som ni också ser på bilden nedan har jag valt ska sticka ut ordentligt och valt den i metallic så jävla fränt. ÄLSKAR det.

Något mer jag tipsar om nedan är en organizer som man kan hänga på vagnen. Man får plats med det viktigaste i den och de e lätt att komma åt saker, tex mobil nappflaskor/nappar eller leksaker. Och sen även hjulskydd till vagnen. Det har blivit min räddning då jag måste rulla in min vagn inomhus. Dra på dessa och allt smuts och blött utifrån kommer inte sprida sig i lägenheten.

Mettalic åkpåse // Stars åkpåse // Organizer // Hjulskydd 

 

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.