Danijela Pavlica

Godmorgon tisdag

God morgon, imorse startade jag dagen hos Mateus med en Barre klass tillsammans med några kollegor i branschen. Det var dom på Filippa K, tjejerna på Mateus och Sthlm Barre som satte igång denna morgonen.

Så otroligt mysigt och skönt sätt att starta morgonen på. Helt i min smak. Idag har jag inget inbokat på hela dagen så jag ska jobba lite nu medan Vienna sover och sen ska jag vara mamma resten av dagen.

Ta en promenad med V runt djurgården kanske eller gå en sväng på stan. Har ni tips på vad man kan göra med en 8 månaders bebis? Öppna förskolan brukar vi gå på, och sångstunder men finns det fler grejer? Kommentera gärna med era tips. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Lotta´s Buskul, sång på Östermalm är roligt och populärt, är en gång i veckan. Även Babygudstjänster en gång i månaden i kyrkan med musik är roligt. Båda är roligt för både barn och föräldrar.

  2. Lara

    Bibliotek brukar ha barnavdelningar och vissa museum brukar ha aktiviteter för barn ibland.
    Min dotter är 15 månader och jag måste verkligen ha aktiviteter inplanerade i princip varje dag nu, annars blir hon lätt rastlös.