HELG – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

HELG

I onsdags så började jag känna mig snuvig och natten till torsdag så bröt världens förkylning ut. Det är nämligen så att jag varit småkrasslig sen innan New York. Men det har aldrig riktigt brutit ut.

Men nu har det brutit ut och mina bihålor är så svullna och ömma. Det innebär alltså att jag inte bara har fått ställa in min helg som skulle bjudas på event tillsammans med Bisse och canvasbutiken och även en dejtnight ikväll tillsammans med två vänner på L’aventura. Men jag har även fått ställa in allt jobb.

Jag hoppas verkligen att jag inte lyckats smitta Vienna och att jag snart blir frisk för detta är fasiken inte roligt.

Vi har som sagt vilat en hel del och idag tog jag mig ut på en promenad. Imorgon fyller Vienna 8 månader och jag är fortfarande så chockad över hur snabbt tiden går.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Skulle vara så intressant att höra hur det går med maten & Vienna? Fick du nåt bra tips efter senaste inlägget? Å hur går dina tankar nu?