Basta en måndag – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Basta en måndag

I helgen så har jag både tagit det lugnt och festat till det lite! Hade myskväll med familjen i fredags och på lördag morgon åkte vi till Strängnäs för att fira pappa som fyllt år. Väl tillbaka i sthlm så gick jag på event/middag och sen blev det även en sväng ut på stan.

Vaknade i söndags och mådde precis som jag förtjänade hehe men dagen bjöd ändå på promenad och mys med Vienna och det finns ju inget som slår det.

Imorse vaknade jag tidigt åt en lång frukost tillsammans med Vienna och B. Numera är det bara långa frukostar man får liksom planera sin tid. En bebis är inte direkt snabb av sig när de kommer till att äta.

Efter att B gick till jobbet har jag suttit och jobbat lite tills barnvakten kom och det var dags för mig att springa på Heat by Sophia Lie. För er som inte vet vad det är så är det en infraröd bastu. Det var första gången jag testade och definitivt inte sista. Fasiken vad skönt det var och speciellt efter helgens festligheter.

Nu ska ska jag bara ha mamma dotter dag och lägga all min tid åt Vienna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.