Danijela Pavlica

Midsommarklänningar

                                                                                                                                 (Inlägget innehåller adlinks)

Nejmen hallå, hur fort går inte tiden? Jag kom precis på att det bara är en och en halv vecka kvar till midsommar?? Ännu en ny anledning till att unna sig en ny fin klänning kanske? 😉 Älskar när man har anledningar till att shoppa.

Satt precis och scrollade lite på vad jag ska kanske kan ha på mig då och hittade dessa nedan. Finns mycket snyggt just nu, Både enklare och enfärgade plagg, men även blommigt älskar man ju!!

Vi har inte riktig planerat vad vi ska göra ännu, det är ju första året med barn så jag tror att vi tar det lite som e kommer. Ännu en anledning till att köpa en sommarstuga kanske? Ni ser, jag har ju anledningar till allt. Hehe Hur som är jag så taggad på att klä upp mig och känna mig fin!

Blommig klänning // 2 Beige Klänning // 3 Ljus Blommig Klänning // 4 Vit Klänning
Midiklänning // 6 Mönstrad Maxiklänning // 7 Gul Klänning // 7 Blå Klänning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.