Fullspäckad Måndag – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Fullspäckad Måndag

Imorse gick vi upp tidigt för det stod nämligen ett återbesök på schemat. Vi skulle tillbaka till karolinska för att göra ytligare en röntgen på Vienna. Och det för att utesluta inflammation. Allt såg fint ut och nu återstår bara återbesöket på BVC.

Vi ska nämligen dit vid halv ett för att ta lite prover på henne. För er som inte vet åkte Vienna på en urinvägsinfektion förra veckan.

Så vi ska tillbaka nu för att kika om antibiotikan hjälpt och om urinvägsinfektionen är borta. Så innan vi tar oss till BVC blir det lunch från Kale and Crave.

Sen efter besöket ska jag jobba lite och även fixa naglarna eftersom jag inte hann förra veckan.

Det är otroligt fint väder idag med. De stod i väderapparna att det skulle va dåligt väder den här veckan så jag ska verkligen ta och passa på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Gud vad jag började gråta av de här bilderna (är gravid och så känslig), vad duktig hon är lilla hjärtat!

  2. Gunilla

    Oh va bra att infektionen är borta. Hon ser ut att ha blivit så stor. Man vill hálla henne, krama och pussa på henne när man ser henne. Hon är så sót. 🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

  3. Jessica

    Men lilla hjärtat så duktig hon är som ligger där så snällt under undersökningen. Och som hon växer! Hoppas att uvi är borta nu så ni kan njuta av er lediga tid ihop med B