Solglasögon, vårens BÄSTA accessoar!!!! – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Solglasögon, vårens BÄSTA accessoar!!!!

Bland det bästa jag vet med våren och sommaren är att man äntligen kan ta fram sina SOLGLASÖGON!! Jag tycker att de gör väldigt mycket för en outfit när man väljer rätt båge till rätt klädsel. Att ha en lite mer retro båge tillsammans med ett par jeans och en t-shirt. Och när man har klänning kanske färgkombinera eller ha en gulligare båge. Precis som jag nämnde i ett tidigare inlägg så gillar jag när det “uppenbara” inte alltid sker TEX:

 

 

 

 

1. Skinnjacka // 2.Sandaler  // 3. Solbrillor (adlink) // 4. Klänning (adlink)

Det klassiska att bära till denna outfit är ju att bara slänga på sig de där svarta solglasögonen man alltid har 😉 men ni vet ju vid det här laget att Gult är en av mina favoritfärger den här våren och definitivt det jag tänker satsa på, Äääälskar den här looken, måste gå och shoppa direkt!!!

 

1 Röda // 2 Melerade plastbågar // 3 Melerade Metallbågar (adlink) // 4 Grå (adlink)

 

Snygga klassiska bågar som passar till det mesta, kan inte bli fel, men att de röda bågarna matchar med rött glas, och de mönstrade bågarna har en annorlunda form, huur snyggt som helst i sommar till sommar och sneakers! De grå har ni sett mig använda förut, väldigt basic, feminin modell!

 

1  Rosa  (adlink)// 2 Blå melerade // 3  Transparenta (adlink) // 4 Orangea

Tillbaka till färger, Jag tycker verkligen att det är snyggt när bågen även smälter in med ens egna färger, både vad det gäller hudton och hår, bra exempel på det är ju hur bågarna matchat med modellerna här!!

 

 

Metallbåge // 2 Hjärtformade (adlink)   // 3 Nude  // 4 Vita (adlink)

Här har vi ju IT-glasögonen, lite mer vågade och som lyfter upp en väldigt simpel outfit, Kommer garanterat bära de vita bågarna tillsammans med en helsvart outfit, röda läppar som modellen!

De nude-färgade bågarna kommer vara underbara till en beige outfit!!

Gillar ni sånna här inlägg? vill ni att jag ska göra flera? Jag tycker det är jättekul att göra dem, och jag känner verkligen att jag själv blir inspirerad av lite modeinlägg! Säg gärna vad ni tycker <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Molly Fröjdh

  Hej! Jag köpte precis en kappa från nätet, sjukt fin men den var något mer blå än väntat. Har du tips på vad för kläder man kan matcha till blått? Skor, byxor, toppar, glajjor osv! Älskade detta inlägg 😍

 2. Molly Fröjdh s

  Hej! Jag köpte precis en kappa från nätet, sjukt fin men den var något mer blå än väntat. Har du tips på vad för kläder man kan matcha till blått? Skor, byxor, toppar, glajjor osv! Älskade detta inlägg 😍

 3. Molly

  Hej! Jag köpte precis en kappa från nätet, sjukt fin men den var något mer blå än väntat. Har du tips på vad för kläder man kan matcha till blått? Skor, byxor, toppar, glajjor osv! Älskade detta inlägg 😍

 4. Pia Svensson

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3c3<3
  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder
  http://www.refunder.se/b/Spara50

 5. Pia Svensson

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3c3<3
  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

 6. L

  Ja! Älskar såna här inlägg. Det skiljer din blogg från många andra och som gör det till min favoritblogg 😀
  Så kul med solglasögon och blev sjukt inspirerad att själv köpa massa nya!

 7. linnlissel
  linnlissel

  Älskar skinnjacka med gult till! Jag har enbart svart på mig haha, men gult funkar! Fler borde våga testa, det passar både blondiner och brunetter 😀