Våffeldagen, poddinspelning och lugn bebis – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Våffeldagen, poddinspelning och lugn bebis

Igår var det måndag och dags för veckans poddinspelning. Vi hade med oss en hemlig gäst igår och sen hade vi även med oss Vienna och Mani för första gången. Bådas premiär i studion hehe.

Tro det eller ej så var vi i studion från 13-17 igår så mesta dels av dagen gick åt att spel in podd. När vi var klara promenerade jag och Vienna hem. Hon var en så himla snäll bebis igår och jag önskar att varje dag var som igår.

Hon sov för de mesta och när hon var vaken var hon super lugn! 🙂 så väl hemma hann jag jobba lite tills att Ines kom.

Det var våffeldagen igår och vi bestämde oss för att köpa hämtmat, göra våfflor och kolla på PH!

Finns inget mysigare än att ha vänner som bor i närheten. Hon och hennes kille eller numera fästman efter helgens frieri har bott i samma byggnad som vi bor i idag. Och vi bara längtar på att någon ska flytta så att dem kan flytta tillbaka hit. Men så länge får vi nöja oss med att dem bor lite längre bort på gatan bara!

Hur som helst så var det sjukt mysigt och Ines lärde mig ett knep på hur man får våfflorna att bli krispiga. Vill ni veta? Jo man använder mineralvatten istället för vanligt vatten och så blir dem riktigt krispiga. Det är heeelt sjukt trodde inte på det men de funkade verkligen.

Men nog om det! Nu är det tisdag och jag har inget inbokat idag förutom att träffa Fanny. Hon har nämligen kommit hem från LA och costa rica och inte hunnit träffa Vienna sen hon kom till världen. Så det ska bli sjukt mysigt! Förutom det blir de en promenad i solen och sen lite jobb.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Älskar hur du fönar ditt hår! Kan du inte snälla visa hur du gör det i ett klipp? Tror många hade uppskattat det faktiskt! 🙂