Danijela Pavlica

De här med att ha en liten bebis

Alltså herregud så mycket känslor på en och samma gång. Visste inte att man kunde älska något så mycket som jag älskar henne.

Hon har fått mig att tänka mycket på Mini och kärleken jag bär/bar för den lilla krabaten och detta är liksom samma kärlek om inte mer. Jag kan seriöst inte sluta titta på henne och det känns som att det är det enda jag gör om dagarna hehe.

Efter två dagar på vården efter min operation så fick vi antingen checka in på BB hotellet eller välja att åka hem men eftersom jag ansåg att jag fått den hjälp jag ville ha redan så valde vi att åka hem och det kändes bara så himla rätt när vi klev in innanför dörren hemma.

Sedan dess har vi levt i någon form av bebisbubbla allt är bara så himla fint och hon är så himla snäll.

Vi har varit ute på första promenaden redan, hunnit gå på återbesök hos läkaren och träffat familjen och några vänner.

Jag ska skriva ner min förlossningsberättelse åt er på bloggen också och dela med mig av lite bilder från händelsen. Om ni vill såklart? 🙂

Men just nu ska jag lämna ifrån mig telefonen och lägga mig bredvid min bebis och gosa lite innan det är dags för ytligare ett besök hos läkaren med Baby V.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Stort grattis igen Dani! <3
  Jag har precis lyssnat på poddavsnittet och alltså du är magisk. Så himla bra avsnitt och fint berättat. Jag bölade som ett barn :’) Tacksam över att du berättade så fint och ärligt. Ser fram emot den dagen jag själv får förlösa ett barn.

  Kram

 2. Sara

  Stort grattis till ert lilla mirakel!
  Jag lyssnade precis på ert senaste podavsnitt och slungades tillbaka till min första förlossning. Tårarna bara rann när jag hörde lilla V gråta för första gången, vilken fantastisk känsla!
  Njut av tiden med er flicka, det är helt magiskt!

  1. dani

   Hej Sara,

   Åh tack, ja alltså det här är verkligen det bästa i livet. Vi älskar henne något enormt och är alldeles förälskade i henne.

   Kram

 3. Cicci

  Så mycket känslor på en och samma gång ?
  Stort grattis!
  Vad var det för operation du har fått göra? Hoppas att du mår bra, kramar!

 4. Linda

  Hej
  Det är så himla mysigt första tiden med bebis man kan inte få nog av att titta på dem.
  Njut så mycket du bara kan för tyvärr rusar tiden väldigt fort fram.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 5. Dita

  Återbesök så fort? Wow när jag födde så tog det några veckor med återbesök samt nör jag gick ut med min son efter 4 veckor .. va fort det gick flr din del ♥️

  1. dani

   Hej Dita,

   Ja vi fick komma tillbaka direkt på ett återbesök men till sjukhuset. Självaste besöket på BVC har vi inte förrän på fredag. Vilken också kanske är tidigt då? hehe

   Men skönt att få de gjort och veta att allt är bra med ens lilla pingla 🙂

   Kramar <3

 6. Dita

  Återbesök så fort? Wow när jag födde så tog det några veckor med återbesök samt nör jag gick ut med min son efter 4 veckor .. va fort det gick flr din del ♥️

 7. Ellen

  Gud det är så mysigt i bebisbubblan!! Önskar er all lycka, njut!!
  Vill bara säga att efter att jag lyssnat på er podd så har jag fått upp ögonen så mycket för dig, wow! Du verkar så härlig, lättsam och rolig. Måste också säga att du är inte ensam om gråa hår, jag fick mina första när jag var 18 och är nu 24 haha

  1. dani

   Hej Ellen,

   Åh tack så mycket för din fina kommentar den värmer verkligen. 🙂
   Ja, men alltså den här bebisbubblan är så himla mysig så man nästan tuppar av hehe orkar inte med mig själv.
   Men vad är de med oss och gråa hårstrån helt otroligt alltså. Tack och lov för hårfärg 😀

   Kramar

 8. Ellie

  Nyfiken på vad baby V heter 😀 Vill väldigt gärna läsa din förlossningsberättelse, tycker det är så spännande att läsa. Allas är ju så olika 🙂

  1. dani

   Hej Ellie,

   Baby V heter Vienna är tanken men vi har nämligen två tjejnamn och vi är tveksamma så jag vet inte riktigt än men vi får se. Kanske gör ett blogginlägg och frågar er läsare om vad ni tycker.

   Kram

    1. dani

     Ja men precis hehe, nej inte alls faktiskt utan gillar bara namnet Vienna. 🙂 Men det står verkligen 50/50 på Vienna ellr Cleo.

     Kram