Danijela Pavlica

Fix och trix inför förlossningen

Det är alltså 3 dagar kvar till BF! Känns helt otroligt även om jag aldrig just sett den 20de som dagen hon kommer. Jag tror ju mer kanske någonstans mellan den 25te – 28de eller nått sånt! Men de känns sjukt att veta att den 20de snart är här och att det verkligen bara är dagar ifrån att vi får träffa vår lilla tjej. Vet inte om jag riktigt förstår det själv. Ja de skulle ju lika gärna kunna ske om bara några timmar jag vet men de känns ändå som att de är några dagar kvar. Jag tror hon trivs bra i magen än så länge.

Jag har idag sprayat mig också och gjort mig fin för hennes skull!! Nu har jag bara naglarna kvar som ska kortast ner och fräshas till. Gjorde ju lashlift förra veckan också hehe och wow så fint de blev.

Ska även se till att boka in pedikyr på torsdag eller så! Men det sägs att förlossningen kan komma igång av en riktigt bra fotmassage så försöka dra lite på de.

Nu tänker säkert många av er men herregud ska du på bal kvinna varför gör du allt detta men det finns inget skönare för mig än att känna mig fräsch. Ha en solkysst hy och fräsha tår och naglar e väl så skönt?

Och att då ha färgade och lyfta fransar är väl bara ett plus. Inte för att de kommer att hjälpa mig under förlossningen hehe men jag kommer i alla fall att känna mig gnuttan piggare och fräschare tror jag. Det är som att bära nytvättade kläder eller finare underkläder då känner jag mig alltid lite extra piffig även om de kanske inte syns. Hänger ni med?

Och varför jag gör om naglarna är också för att ifall att något skulle ske och de blir operationsbordet till slut så får man inte ha material på naglarna utan det ska vara lätt att ta bort. Så jag ska ta bort mitt gellac korta ner naglarna och ha på vanligt nagellack istället. Bara för att vara på den säkra sidan. 🙂

Nu ska jag lägga mig är helt slut men imorgon ska jag uppdatera er med massa kul så håll utkik här ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. P

  Skönt att känna sig fräsch men med tanke på att brun utan sol/spraytan bara är massa kemikalier, som håller sig kvar länge och som dessutom har en väldigt frän doft så kanske du vill försöka tvätta bort så mycket av den som möjligt för att bebisen inte ska få så mycket kemikalier i sig när hon ligger och snuttar på dig, samt så hon kan känna sig trygg i mammaten ordentligt. 🙂

  Bara ett tips i all välmening! I övrigt tror jag att lite förberededande piff kan göra stor skillnad på både måndet och orken den närmaste tiden. 🙂 Stort lycka till ❤️

 2. P

  Skönt att känna sig fräsch men med tanke på att brun utan sol/spraytan bara är masa kemikalier och som dessutom har en väldigt frän doft så kanske du vill fundera över att försöka tvätta bort så mycket av den som möjligt för att bebisen inte ska få så mycket kemikalier i sig när hon ligger och snuttar på dig, samt så hon kan känna sig trygg i mammadoften ordentligt. 🙂

  Bara ett tips i all välmening! Men tror verkligen att lite piff i övrigt kan göra stor skillnad för hur man mår och orkar dagarna efter. ❤️ Lycka till med allt! ❤️

 3. Malin

  Jag förstår precis! När mitt vatten gick och värkarna kom så kraftigt att jag kräktes en gång ställde jag mig i duschen och rakade benen, borstade tänder och fixade håret med torrschampo, målade i ögonbrynen och tog lite rouge hehe. Kunde inte få på mig kläderna själv sen men det var det värt!! Fick även beröm för mina fina tånaglar under krystvärkarna varpå jag tittar på min man som varit skeptisk till allt piffande och säger hööög på lustgas ”JAG SA JU ATT DE SKULLE TÄNKA PÅ MINA TÅR”, alla skrattade och jag blev så nöjd att jag krystade ut bebisen på nästa värk ?? Piffet kommer göra susen för förlossningen ? lycka till ?

 4. T

  När min förlossning började dra igång fick jag panik för att benen var orakade och tånaglarna omålade. Så i latensfasen satte jag
  igång att raka både det ena och det andra och tvingade min man att måla tånaglarna för dit nådde jag inte ner 😀 Och sedan mitt under förlossningen minns jag att jag tänkte hur skönt det var med fina fötter och lena ben! 🙂