Danijela Pavlica

Graviditeten och veckan so far

Hej tänkte att jag skulle uppdatera er kring mitt mående so far i graviditeten, dagarna som varit och lite smått och gott. Som många vet så är det inte alls långt kvar för mig och det är bara 8 dagar kvar till BF (beräknad förlossning) Hur sjukt är inte det? Undrar om jag kommer gå över tiden!?

Jag har verkligen haft en bra graviditet från start skulle jag säga..jag har åkt på allt man kan åka på som jag tidigare nämnt men väldigt rimligt. Alla som känner mig vet att jag absolut inte gillar att klaga och beklaga mig hehe så försöker verkligen att tänka på allt från den positiva sidan även om det många gånger gjort väldigt ont eller ifall jag mått dåligt eller varit trött. Tänker att andra människor har det mycket värre än mig och att detta är normalt just under graviditeten. 🙂 Att tänka positivt gör allt så himla mycket lättare. 😀

Dock ska jag absolut inte ljuga nu och så ska jag fan säga att detta med all svullnad som kommit i slutspurten e sjuuuukt jobbigt. Måste få beklaga mig lite för detta är nog de jobbigaste hittills. Kroppen gör ont jag an är otroligt svullen och tung och jag har börjat må illa igen vilket e sjukt trist men ska jag se på det från den positiva sidan är det att detta max kommer pågå i 3 veckor och aldrig längre. Eftersom jag har BF om 8 dagar alltså den 20de feb och man max kan gå över tiden 2 veckor så vet jag att om inget kommer igång av sig själv så kommer dem sätta igång mig och då e baby V här senast den 7-8 mars och då är jag förmodligen återställt från denna tyngd och svullnad. De e helt enkelt inget mer att göra än att försöka se på det från den synvinkeln visst? Snart är det över hehe.

Jag vet att många av er säger att jag ska använda stödstrumpor och tex foglossningsbälte och liknande och det har jag gjort men tyvärr så hjälper det inte. Jag tror att det är svårt att bli av med denna svullnad just nu i slutskedet. Nu får man ta graviditeten med en nypa salt. 🙂

Förutom graviditeten så släppte vi ett nytt poddavsnitt idag.. har ni lyssnat? och vad tyckte ni? och sen så ska jag faktiskt packa BB-väskan ikväll och givetvis ska jag dela med mig av den. Hur sjukt att dom rekommenderar att packa väskan 3 månader innan BF och jag har 8 dagar kvar och har inte packat än haha. Nu ska jag fan göra det. Återkommer med en lista åt er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej Dani!

    Tack för en mysig blogg, du strålar verkligen!?
    Jag har en fråga till dig och hoppas du inte tycker den är för privat. Jag minns att du för ett bra tag sedan tipsade om en skönhetsklinik där du gjort dina läppar om jag minns rätt? Jag har försökt leta i arkivet men hittar inte inlägget. Jag är intresserad av att förstora mina läppar och vill verkligen försäkra mig om att gå till någon som är bra med naturligt resultat. Du som omringar dig i en miljö där du säkert fått ta del av vart andra gjort sina läppar, kan inte du tipsa om olika kliniker i Sthlm? Jag har enbart läst som Shapeby och tycker tyvärr att priset på över 4000kr är lite pricy. Därför undrar jag om du kanske har koll på andra kliniker som du vet ger bra och naturliga resultat för en mindre summa??Hoppas du inte tycker kommentaren är för privat osv, inte min mening. Känner ingen i min omgivning som gjort läpparna så har inga rekommendationer att gå efter.

    Tack på förhand och lycka till med mammalivet. Du verkar vara som gjord för det❤️många kramar från Louise